Aşıda gece yarısı rekoru: 1 milyon 240 bin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19'la mücadele kapsamında uygulanan günlük aşı sayısının 1 milyona ulaştığını ve günlük dozda rekor kırıldığını açıklamıştı. Gece yarısı bir paylaşımda daha bulunan Bakan Koca, günlük doz aşının 1 milyon 240 bin 311'e yükseldiğini duyurdu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "1 milyon doz aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?" ifadelerini kullandı.

 

GÜNLÜK DOZ AŞI 1 MİLYON 240 BİNİ GEÇTİ

Saatler gece yarısını gösterdiğinde Twitter'dan bir paylaşım daha yapan Sağlık Bakanı Koca, bir günde uygulanan aşının 1 milyon 240 bin 311'e yükseldiğini bildirdi. Bakan Koca, "24 saat içinde bu kadar doz aşı, randevu alıp aşı olan bu kadar insan. Önümüzdeki günler için güven. Sağlık çalışanlarımız için tatlı bir yorgunluk" dedi.

 

 

Aşıda gece yarısı rekoru: 1 milyon 240 bin ile ilgili etiketler Fahrettin Koca aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.