Aşı yaptırmayan ilkokul öğretmeni koronavirüse yenik düştü

Kırıkkale'de bir ilkokul öğretmeni koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan öğretmen bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. hastalığa yenilen öğretmenin aşı yaptırmadığı öğrenildi.

Kırıkkale'de İsmail Üstüner İlkokulu'nda öğretmenlik yapan 55 yaşındaki Tahsin Tunç, Covid-19'a yakalandı.

Durumu ağırlaşan Tunç kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesi'nde bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Evli ve 1 çocuk babası 55 yaşındaki Tahsin Tunç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tunç'un vefat haberi, başta ailesi ve yakınları olmak üzere eğitim camiasında büyük üzüntüye sebep oldu.

Aşı yaptırmayan ilkokul öğretmeni koronavirüse yenik düştü

İlkokul 1. sınıf öğretmeni Tunç'un Covid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenildi. Tunç'un cenazesi, Gürler Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yahşihan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Tunç'un ailesi ve meslektaşları katıldı.

 İHA

Aşı yaptırmayan ilkokul öğretmeni koronavirüse yenik düştü ile ilgili etiketler Kırıkkale ilkokul öğretmeni covid-19 aşısı Tahsin Tunç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.