Aşı ve maske karşıtı organizasyonun kurucusu Covid-19'dan öldü

ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri ve aşı karşıtı "özgürlük" mitinginin organizatörlüğünü yapan 30 yaşındaki Caleb Wallace, 1 aylık yaşam mücadelesinin ardından Covid-19 nedeniyle boğularak hayatını kaybetti. Wallece 3 çocuk babasıydı ve eşi 4. çocuğa hamileydi.

Akıl ve bilim düşmanlığı yine can aldı ABD'de aşı ve maske karşıtı bir organizasyonun kurucularından olan bir kişi, Covid-19 yüzünden boğularak can verdi.

ABD basınındaki haberlerde, ülkenin Texas eyaletinde düzenlenen salgın önlemleri karşıtı mitingleri organize eden 30 yaşındaki Caleb Wallace'ın 26 Temmuz'da Covid-19 belirtileri gösterdiği kaydedildi.

AŞI VE MASKE KARŞITIYDI

Başta test yaptırmayı reddeden Wallace'ın daha sonra kaldırıldığı hastanede yaklaşık bir aydır Covid-19 tedavisi gördüğü belirtildi.

Haftalardır solunum cihazına bağlı olarak yaşayan Wallace'ın bilincinin 8 Ağustos'tan itibaren kapalı olduğu ifade edildi.

COVID-19'DAN ÖLDÜ

3 çocuğu bulunan ve eşi 4. çocuklarına hamile olan Wallace'ın cumartesi günü hayatını kaybettiği açıklandı.

Wallace, aşı ve maske gibi Kovid-19 salgınıyla mücadele için alınan önlemlere karşı "özgürlük" protestolarını düzenleyen "San Angelo Özgürlük Muhafızları" grubunun kurucularındandı.

Bu arada Wallace, aşı ve maske zorunluluğunun anayasal haklara karşı olduğunu savunuyordu.

Aşı ve maske karşıtı organizasyonun kurucusu Covid-19'dan öldü ile ilgili etiketler ABD maske Korona aşı karşıtı öldü kovid covid pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.