Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem

Aşı, maske, HES kodu ve PCR testi zorunluluğuna karşı olduklarını belirten Plandemi Büyük Buluşma Platformu'ndan bir grup balonlu eylem yaptı. Platform adına açıklama yapan Ali Osman Önder, "Biz aşı dayatmasına karşıyız, biz PCR dayatmasına karşıyız, biz HES kodu dayatmasına karşıyız" dedi.

Plandemi Büyük Buluşma Platformu'ndan yaklaşık 50 kişilik bir grup, Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasının yakınında toplandı. Salgın karşıtı grup, "Maske, mesafe hepsi hikaye", "İnsanlık için elele" yazılı pankartlar açtı.

Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem

Plandemi Büyük Buluşma Platformu adına basın açıklaması yapan Ali Osman Önder, "Biz aşı karşıtı değiliz, isteyen istediği kadar fıçı fıçı aşı olabilir. Biz aşı dayatmasına karşıyız, biz PCR dayatmasına karşıyız, biz HES kodu dayatmasına karşıyız" dedi.

Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem - Resim : 2

Siyasilerin maskesiz, etrafındakilerin ise maskeli olduğunu öne sürerek maskesiz olarak toplu taşımaya binmek istediklerini belirten Önder, HES kodunu dijital kölelik sistemine bir adım olarak niteledi. 2023 yılına kadar deri altı çiplerinin uygulamaya geçileceğini iddia eden Önder, küresel planların dijital barkodluk sistemiyle devam ettiğini belirterek "Biz bu uygulamaların kölesi değiliz, köle olmayacağız. Biz insanız" dedi. Platform üyeleri "Küresel faşizme hayır" şeklinde slogan attı. Açıklamanın ardından grup üyeleri, havaya beyaz balonlar uçurdular.

İHA

Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem ile ilgili etiketler Plandemi Büyük Buluşma Platformu aşı zorunluluğu HES kodu pcr zorunluluğu balonlu eylem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.