Aşı olmayan sağlık çalışanı koronavirüse yenildi

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde radyoloji teknikeri olarak çalışan Hasan Kurban bir süre önce koronavirüs oldu. Yoğun bakımda tedavi görürken hayatını kaybeden Kurban'ın koronavirüse karşı aşı olmadığı ortaya çıktı.

Denizli'de bulunan Servergazi Devlet Hastanesi'nde radyoloji teknikeri olarak çalışan evli, 1 çocuk babası Hasan Kurban, bir süre önce koronavirüse yakalandı.

Durumu ağırlaşan 52 yaşındaki Hasan Kurban, çalıştığı hastanede yoğun bakıma alındı. Kurban, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Kurban'ın cenazesi Hilal Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Çakmak Mezarlığında toprağa verildi. Kurban'ın koronavirüs aşılarını yaptırmadığı belirtildi.

Aşı olmayan sağlık çalışanı koronavirüse yenildi

Hayatını kaybeden Hasan Kurban için Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk de mesaj yayınladı. Öztürk, "Servergazi Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Teknikeri olarak görev yapan Hasan Kurban Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.


DHA

Aşı olmayan sağlık çalışanı koronavirüse yenildi ile ilgili etiketler Hasan Kurban covid-19 radyoloji teknikeri koronavirüs aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.