Aşı olmayan doktor koronavirüsa yenik düştü

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Kenan Alioğlu, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Dr. Alioğlu’nun meslektaşlarının ısrarlarına rağmen aşı olmadığı ortaya çıktı.

Kocaeli'de bulunan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapan Dr. Kenan Alioğlu'nun yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı.

Aşı olmayan doktor koronavirüsa yenik düştü

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada rahatsızlanan ve durumu ağırlaşan Alioğlu, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Aşı olmayan doktor koronavirüsa yenik düştü - Resim : 2

Tedavisine burada devam edilen Dr. Alioğlu daha da ağırlaşınca entübe edildi. Uygulanan tedavilere rağmen kurtarılamayaran Alioğlu, 43 yaşında hayatını kaybetti. Doktorun, meslektaşlarının bütün ısrarlarına rağmen Covid-19 aşısı olmadığı öğrenildi.

İHA

Aşı olmayan doktor koronavirüsa yenik düştü ile ilgili etiketler doktor covid-19 aşısı Kenan Alioğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.