Aşı karşıtlığı bahanesiyle sivil itaatsizlik çağrısı yapan Dilipak'ın asıl derdi bakın neymiş!

Aşı karşıtlığına tepki olarak miting organize eden ve sivil itaatsizlik çağrısı yapan Abdurrahman Dilipak'ın koronavirüse karşı şifa kaynağı diyerek reklamını yaptığı ürünün kısırlığa neden olduğu ve doğmamış bebeklere zarar verdiği ortaya çıktı.

Abdurrahman Dilipak, baltayı bu kez sert kayaya vurdu. 

Koronavirüs aşısının kısırlaştırdığını ve aşı olanların soyunu kurutacağını iddia ederek vatandaşların kafasını bulandırmaya çalışan Dilipak'ın asıl derdinin ne olduğu ortaya çıktı.

Aşı karşıtlığı bahanesiyle sivil itaatsizlik çağrısı yapan Dilipak'ın asıl derdi bakın neymiş!

Dilipak, 12 Ağustos tarihli paylaşımında koronavirüse karşı şifa kaynağı olduğunu ileri sürdüğü iki ürünün reklamını yapmıştı.

Aşı karşıtlığı bahanesiyle sivil itaatsizlik çağrısı yapan Dilipak'ın asıl derdi bakın neymiş! - Resim : 2

Dilipak'ın öve öve bitiremediği bu ürünleri merak edip araştıranlar şoke eden bir durumla karşı karşıya kaldı.

KISIRLAŞTIRAN AŞI DEĞİL, DİLİPAK'IN ÜRÜNLERİ

Aşıyı "kısırlaştırıyor, soyu kurutuyor" diye kötüleyen Dilipak'ın reklamını yaptığı ürünlerin kısırlığa ve hatta doğmamış bebeklere zarar verdiği söz konusu ürünlerin raporuyla belgelendi. 

Aşı karşıtlığı bahanesiyle sivil itaatsizlik çağrısı yapan Dilipak'ın asıl derdi bakın neymiş! - Resim : 3

Yukarıdaki raporda da görüldüğü gibi, Dilipak'ın koronavirüse karşı şifa kaynağı diye reklamını yaptığı ürünler, fertilite yani doğurganlığa ve doğmamış çocuklara zarar verebilir ibaresiyle raporlanmış durumda.

DERDİ AŞI DEĞİLMİŞ, DUYGUSALMIŞ

Bu bilgi ve belgeler dikkate alındığında, Dilipak'ın derdinin aşı da doğurganlık da olmadığı anlaşılıyor.

Bugün Maltepe'de aşı karşıtlığı için miting organize eden ve sivil itaatsizlikten bahseden Dilipak daha da ileri giderek vatandaşlara gelecek seçimde oy kullanmamaları çağrısında bulunmuştu. Bu çağrı Dilipak'ın aşı karşıtlığı bahanesiyle vatandaşları iktidara karşı provoke etme amacında olduğu şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Maltepe'deki miting için #HerYerMaltepeHerYerDireniş hashtagi kullanılmıştı. Bu dil, Türkiye'yi yangın yerine çeviren vandalların sahne aldığı Gezi olaylarını hatırlattı. 

 

Aşı karşıtlığı bahanesiyle sivil itaatsizlik çağrısı yapan Dilipak'ın asıl derdi bakın neymiş! ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak Reklam koronavirüs aşısı kısırlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.