Aşı karşıtları mitinginde korkunç çağrı: Randevu sistemini kilitleyelim!

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın organizatörlüğünü yaptığı aşı karşıtları mitinginde korkunç bir çağrı yapıldı. Avukat Mustafa Yaman, sahnede yaptığı konuşmada "Hepimiz aşı randevu numarasını aynı anda arayalım, böylece sistemi kilitleyelim" dedi. Bu sözler üzerine konuşmak isteyen bir vatandaş ise engellenerek tartaklandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Aşı karşıtları bugün Maltepe'de bir araya gelerek miting düzenledi.

Aşı karşıtlarının başıı çeken Abdurrahman Dilipak'ın "Seçimde oy vermeyin" diyerek sivil itaatsizlik çağrısınınardından sahneye çıkan avukat Mustafa Yaman da korkunç bir açıklamada bulundu. 

"HEPİMİZ AŞI NUMARASINI ARAYALIM, SİSTEMİ KİLİTLEYELİM"

Aşı sistemini kilitlemeyi planlayan Yaman, "Hepimiz aşı randevu numarasını aynı anda arayalım, böylece randevu sistemini kilitleyelim" çağrısı yağtı. 

Aşı karşıtları mitinginde korkunç çağrı: Randevu sistemini kilitleyelim!

 

KONUŞMAK İSTEYEN VATANDAŞ TARTAKLANDI

Bu sözler üzerine 'Konuşmak istiyorum' diyerek sahneye çıkmak isteyen bir vatandaş ise tartaklanarak sahneden uzaklaştırıldı. SuperHaber olarak o skandal anları kamuoyuna aktarmak için çektiğimiz sırada ise muhabirimiz Mevlüt Yüksel saldırıya maruz kaldı. 

Aşı karşıtları mitinginde korkunç çağrı: Randevu sistemini kilitleyelim! - Resim : 2

SUPERHABER MUHABİRİNE ÇİRKİN SALDIRI

Mitingin başından itibaren fanatikçe sloganlar atan iki kadın ise SuperHaber muhabirimiz Mevlüt Yüksel'e saldırdı. Mitingde bulunan görevliler tarafından da çekim yapması engellenen SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in ayrıca maskesi de çıkartılmaya çalışıldı. 

Aşı karşıtları mitinginde korkunç çağrı: Randevu sistemini kilitleyelim! - Resim : 3

Aşı karşıtları mitinginde korkunç çağrı: Randevu sistemini kilitleyelim! ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak Maltepe aşı karşıtı miting
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.