Aşı karşıtları İstanbul'da miting hazırlığında...

Hükümeti PCR testi uygulaması sonrasında tehdit eden Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, aşı karşıtları olarak miting düzenleyeceklerini duyurdu... Mitingin tarihi ise 11 Eylül olarak belirlendi!

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bir süredir AK Parti iktidarına yönelik saldırgan tutumu ile dikkat çekiyor.

"Aşı karşıtı" olarak bilinen Dilipak geçtiğimiz günlerde yeni pandemi önlemlerinden "PCR" düzenlemesini eleştiren mesajlar vermiş ve hükümete tehditler savurmuştu.

Açıklamalarında sık sık AK Parti'yi hedef alarak, "Gün gelir yargılayanlar da yargılanır", "Zalimler için yaşasın cehennem" gibi öfkeli söylemler kullanan Dilipak'ın muhalefeti bununla da sınırlı kalmadı.

PCR uygulamasına yönelik "Bu zulüm bitsin! Bakın halkla inatlaşılmaz. Zor oyunu bozar. Ülke genelinde protestolar olur, grevler yaşanır, millet siyaset mahkemelik olur." ifadelerini kullanan Dilipak şimdi de miting çağrısı yaptı!

MALTEPE'DE AŞI KARŞITI MİTİNG!

TV5 ekranlarında Hamza Yardımcıoğlu'nun konuğu olan Abdurrahman Dilipak, PCR testi zorunluluğuyla birlikte vatandaşların aşı olmasının teşvik edilmesine tepki göstermek için miting yapılacağını duyurdu.

Dilipak, 11 Eylül Cumartesi günü saat 17:00'da PCR testi ve aşı kampanyasına karşı İstanbul Maltepe Meydanı'nda gösteri yapacaklarını açıkladı.

Aşı karşıtları İstanbul'da miting hazırlığında... ile ilgili etiketler Koronavirüs Abdurrahman Dilipak aşı karşıtlığı akit yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.