Aşı karşıtı paylaşımlar yapmıştı! Babası korona olan Yeşim Salkım dua istedi!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda aşı karşıtı olduğunu belli eden Yeşim Salkım'ın 3 doz aşı olan babası koronavirüse yakalanmıştı. Salkım, durumu ağır olan babası için sevenlerinden dua istedi.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda koronavirüse karşı geliştirilen aşılara karşı olduğunu söyleyen şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım'ın babası geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı.

"AŞILI BABAM KORONAYI HAFİF GEÇİRMİYOR"

Birkaç gün önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımda babasının koronaya yakalandığını duyuran Yeşim Salkım, "Babamız kovid ve aşılı. 15 gündür geçmedi dua edin olur mu" dedi.

Aşı karşıtı paylaşımlar yapmıştı! Babası korona olan Yeşim Salkım dua istedi!

Bunun üzerine ailesinin aşılı olduğu için koronayı hafif atlattığını söyleyen takipçisine cevap veren Salkım, "Beyefendi benim babam 2 Biontech olan ve kovid olup evde babama bulaştıran yardımcısından oldu aşı falan hak getire yoğun bakıma aldılar ne hafifi" diyerek tepki gösterdi.

Aşı karşıtı paylaşımlar yapmıştı! Babası korona olan Yeşim Salkım dua istedi! - Resim : 2

"BABAM ESKİ TOPRAK YENECEK"

Twitter hesabından babasının sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, "Ciğerlerde tutulum var maalesef ama benim babam eski toprak yenecek biliyorum" ifadelerini kullandı.

Aşı karşıtı paylaşımlar yapmıştı! Babası korona olan Yeşim Salkım dua istedi! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Yeşim Salkım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.