Aşı karşıtı Eric Clapton koronavirüse yakalandı! Konserlerini iptal etti

Aşı zorunluluğu olan salonlarda konser vermeyeceğini söyleyen ve aşı karşıtlığını her fırsatta dile getiren 76 yaşındaki blues gitaristi, şarkıcı ve besteci İngiliz müzisyen Eric Clapton koronavirüse yakalandı.

Gitarist ve şarkıcı Eric Clapton, yeni tip koronavirüs (COVID-19) test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. 77 yaşındaki müzisyen, koronavirüse yakalanması nedeniyle önceden planlanmış bazı konser organizasyonlarında yer alamayacağını duyurdu. Clapton'ın Zürih ve Milan’da vereceği konserleri iptal edildi.


Dünyanın en iyi gitaristlerinden biri olarak nitelendirilen İngiliz müzisyen, aşı karşıtı söylemleri ve aşı karşıtı gruplara yaptığı para yardımlarıyla gündeme gelmişti.

Aşı karşıtı Eric Clapton koronavirüse yakalandı! Konserlerini iptal etti

Clapton, koronavirüs salgınına karşı aşı belgesinin zorunlu tutulacağı konser mekanlarında çalmayacağını söyleyerek, “Dinleyicilerin ayrımcılıkla alınacağı hiçbir yerde sahne almayacağımı belirtmek isterim. Herkesin içeri girmesine ilişkin bir düzenleme yapılmadığı sürece gösteriyi iptal etme hakkımı saklı tutuyorum” açıklamasında bulunmuştu. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında aşı olan Eric Clapton, AstraZeneca aşısının ağır yan etkilerini yaşadığını belirterek, pişman olduğunu dile getirmiş ve bir daha çalamamaktan korktuğunu söylemişti.

Aşı karşıtı Eric Clapton koronavirüse yakalandı! Konserlerini iptal etti ile ilgili etiketler Eric clapton
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.