Aşı karşıtı aile hekimi koronavirüse yenildi

Bursa'da, Ulubatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan aile hekimi ve eski İlçe Sağlık Müdürü Kutsal Altıntaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 57 yaşındaki Altıntaş'ın aşı karşıtı olduğu öğrenildi.

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Ulubatlı Hasan Aile Sağlık Merkezi’nde aile hekimi olarak görevli, eski İlçe Sağlık Müdürü Kutsal Altıntaş, yaklaşık 1 hafta önce koronavirüse yakalandı. Altıntaş, evinde karantinaya girdi.

Sağlık durumu kötüleşen Kutsal Altıntaş, ihbarla eve gelen sağlık ekiplerince Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Altıntaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 5 yaşında çocuğu olan Kutsal Altıntaş’ın, aşı karşıtı olduğu ve Covid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

Aşı karşıtı aile hekimi koronavirüse yenildi

TABİP ODASI'NDAN TAZİYE MESAJI

Bursa Tabip Odası'nın (BTO), sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bursa-Karacabey'de aile hekimi olarak gören yapan Dr. Kutsal Altıntaş'ın COVID-19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.

DHA

Aşı karşıtı aile hekimi koronavirüse yenildi ile ilgili etiketler Bursa Kutsal Altıntaş aşı karşıtı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.