Asgari ücrete zam gelecek mi? ‘Kulislerde 5 bin - 5.200 TL olacağı konuşuluyor!’

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Ankara’da düzenlenen 2 operasyonda 2’si kırmızı bültenle aranan IŞİD üyesi şüphelinin yakalandığı operasyon ile MİT’in Süleymaniye’deki kritik operasyonu, asgari ücrete ikinci zam, Biden’ın petrol fiyatlarını düşürmek için yeni adımı ve Srebrenitsa soykırımı şerefine Hollanda askerlerine madalya verilmesi tartışıldı.

“HER BİR İSİMLE İLGİLİ RENK KATEGORİZASYONU VE KURULMUŞ BİRİMLER MEVCUT''

Metehan Demir, ’’IŞİD'in terör tehdidi devam ediyor, MİT ile Emniyet'in yakın koordinasyonu var. Türkiye'de uyuyan hücrelerin harekete geçmesi yönünde sinyaller vardı. Operasyon öncesi 10 gün önceden tespit ve takip süreci var. En doğru zamanda ve yerde tetiğe basılıyor. Her bir isimle ilgili renk kategorizasyonu ve kurulmuş birimler mevcut.

‘’ASGARİ ÜCRETİN 5000-5200 TL ARASI BİR RAKAM OLACAĞI SÖYLENİYOR’’

Sadece asgari ücrete değil, sabit gelirliler ve emeklilerin durumunun düzeltilmesi için çalışılıyor. Asgari ücretin 5000-5200 TL arası bir rakam olacağı söyleniyor. Mesele rakamların artırılmasıyla birlikte, döviz kurlarının tırmanışının bu işlerde belirleyici olması. Eylül-Ekim ayı için çok karamsarım. Gıda ve enerji meselesi Türkiye'nin ulusal güvenlik sorunudur. Tedbir almamız lazım." ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Asgari ücrete zam gelecek mi? ‘Kulislerde 5 bin - 5.200 TL olacağı konuşuluyor!’ ile ilgili etiketler Metehan Demir asgari ücret zam metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.