Asgari ücrete tarihi zam! 'Emekliler, memurlar ve EYT'lilere de müjdeler var!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, döviz kurlarındaki hızlı yükseliş, 2022 asgari ücret rakamının detayları, benzin ve motorine yapılan zam, Katar'la uzatılan Swap anlaşmasında '1 dolar 22 TL kabul edildi' iddiası, kamu bankalarındaki sermaye artırımı, otomobil stokçularına yapılan soruşturma, ABD ile Yunanistan arasındaki ihanet anlaşmasının detayları, TBMM'de Ak Parti ve CHP'li kadın milletvekillerinin tartışması ve sahte içki bilançosu masaya yatırıldı.

"ÖNÜMÜZDEKİ MART AYI DAHİL 3 AY İÇİNDE BİR FAİZ DÜŞMESİNE TANIKLIK ETMEYECEĞİZ, SABİT TUTULACAK"

Metehan Demir, "Çalışanın işverene maliyeti 2021'de 4203 TL idi, bugün itibariyle 5398 TL. Memurlar, emeklilerin de beklentileri var. Çıta yükseğe çıktı. EYT'lilerin de 2022'de bazı olumlu adımlarla karşılaşacağını düşünüyorum. Önümüzdeki mart ayı dahil 3 ay içinde bir faiz düşmesine tanıklık etmeyeceğiz, sabit tutulacak. Türk lirasına yönelik güvenin tesis edilmesi bu ekonomik krizi çözer. Resmi rakamlara göre bankalardaki döviz hesaplarının genel oranı 63.7! Sanki Türkiye'nin para birimi euro ve dolar. Bu dönemde Türkiye'ye yönelik jeostratejik saldırılara dikkat etmek gerekiyor.

"YUNANİSTAN TÜRKİYE SAPLANTISI NEDENİYLE KURTLAR SOFRASINA OTURDU, İPLERİ ABD'YE KAPTIRDI"

Yunanistan'ın Türkiye saplantısı nedeniyle kurtlar sofrasına oturdu, ipleri ABD'ye kaptırdı. ABD Fransa'yı alt etti. Yunanistan şu an stratejik ipotek altına alınmış durumda. Bu ABD'nin gökte ararken yerde bulduğu bir durum. ABD 'Yunanistan'da öyle bir arazi bulduk ki Ortadoğu'yu boşaltıyoruz' derse şaşırmayın. Türkiye'ye karşı kendilerini garantiye aldıklarını sanıyorlar." şeklinde konuştu.

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Asgari ücrete tarihi zam! 'Emekliler, memurlar ve EYT'lilere de müjdeler var!' ile ilgili etiketler Metehan Demir asgari ücret metehan demir ile gündem Tanju Özcan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.