Asgari ücret zammı için kritik toplantı başladı! Bugün netleşmesi bekleniyor...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam miktarını belirlemek için çalışmalarına bugün de devam ediyor. Kritik komisyon toplantısı başladı. Bakan Bilgin dün gerçekleşen ilk toplantıda bugünü işaret ederek, zam oranının netleşeceğini belirtmişti.

2022 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısı dün gerçekleşti.

Hükümet, işçi ve işverenden oluşan 3'lü masanın bugün son kez bir araya gelip mutabık kalınan rakamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunacak.

Bununla beraber Cumhubaşkanı Erdoğan'ın kritik NATO Zirvesi dönüşü yeni rakamı açıklaması bekleniyor.

KARAR TOPLANTISI BAŞLADI

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete ara zam miktarını belirlemek için bugün saat 15:30'da ikinci kez toplandı. Gerçekleştirilen ikinci toplantıda zammın netleşmesi bekleniyor.

 

 

Asgari ücret zammı için kritik toplantı başladı! Bugün netleşmesi bekleniyor... ile ilgili etiketler asgari ücret zam oran rakam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.