Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücret açıklandı mı?

Asgari ücret ne kadar oldu? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2020'de verilecek ücreti belirlemek için iki toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temsilcilerinin, bir işçinin gıda harcama rakamını paylaştı ve görüşmelerde ilk rakamlar telaffuz edildi. İşte Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücret açıklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Asgari ücret ne kadar oldu? Toplantıda, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temsilcilerinin, bir işçinin gıda harcama rakamını paylaştı ve görüşmelerde ilk rakamlar telaffuz edildi. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2020'de verilecek ücreti belirlemek için iki toplantı gerçekleştirildi. İşte Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücret açıklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI SON DAKİKA AÇIKLAMALARI..

TÜİK temsilcileri asgari ücret tespitinde dikkate alınan bir işçinin aylık gıda harcama tutarını Asgari Ücret Tespit Komisyonu'yla paylaştı. 2020 TÜİK asgari ücret önerisi nedir?

TÜİK ASGARİ ÜCRET ÖNERİSİ NEDİR?

Bir işçinin aylık gıda harcaması, ağır statüdeki işlerde 2 bin 331 TL, orta statüde 2 bin 86 TL, hafif statüde bin 940 TL olarak hesaplandı.

ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI 3. TOPLANTISI

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2020'de verilecek ücreti belirlemek için 17 Aralık’ta (bugün) üçüncü kez toplantı yaptı. Toplantı 14:00’te başladı.

İlk toplantısını 2 Aralık'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında, ikinci toplantısını işçi tarafını temsil eden Türk-İş'te yapan Komisyon, üçüncü toplantısını bugün, işveren tarafını temsil eden Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücret açıklandı mı? ile ilgili etiketler asgari ücret tespit komisyonu asgari ücret 2020 TÜİK asgari toplantı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.