Asgari ücret açıklanmadan çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 1 Temmuz gram altının yeni fiyatı

Temmuz ayının ilk gününde ve haftanın kapanış sabahında altın fiyatlarında sert bir düşüş yaşanıyor. Serbest piyasada; gram altın 965 TL, çeyrek altın ise 1589 TL’den işlem görüyor. İşte, Kapalıçarşı’da 1 Temmuz güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları düşüşüne haftanın son gününde de devam ediyor. BDDK tarafından alınan son kararlar sonrasında düşüş eylemine geçen altın fiyatları yatırımcılar ve uzmanlarca sıkı takip ediliyor. Asgari ücretin belli olacağı Cuma gününde gram altın ve çeyrek altının son hali dikkat çekiyor.

1 Temmuz Cuma sabahında serbest piyasada; gram altın 965 TL, çeyrek altın 1589 TL, yarım altın 3182 TL, tam altın 6334 TL ve Cumhuriyet altını da 6491 TL’den işlem görüyor.

Asgari ücret açıklanmadan çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 1 Temmuz gram altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı'da 1 Temmuz Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 965 TL
Çeyrek altın: 1589 TL
Yarım altın: 3182 TL
Tam altın: 6334 TL
Cumhuriyet altını: 6491 TL

Asgari ücret açıklanmadan çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 1 Temmuz gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.