Çocuklar Duymasın'ın Işıl'ı Asena Ayyüce kimdir?

Asena Ayyüce kimdir? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'a katılacağı öğrenilen güzel oyuncu Asena Ayyüce, dizide Işıl karakterini canlandıracak. Gardırop Savaşları programı ile ismini duyuran genç isim, internette araştırılmaya başladı. Asena Ayyüce kimdir, Çocuklar Duymasın Işıl gerçekte kim, Instagram adresi ne gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik. Peki Asena Ayyüce kimdir? Kaç yaşında? İşte Çocuklar Duymasın Işıl hakkında her şey...

Asena Ayyüce kimdir? Yıllardır yayınlanan ve yıllardır aynı beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Dizide Işıl karakterini canlandıracak olan Asena Ayyüce'nin diziye katılacak olması büyük bir heyecan yarattı. Gardırop Savaşları programı ile ünlenen ve güzelliğiyle kendisine hayran bırakan Asena Ayyüce bu gelişmenin ardından araştırılmaya başladı. Peki Asena Ayyüce kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor? Asena Ayyüce'nin Instagram adresi nedir? İşte Çocuklar Duymasın'ın Işıl'ı hakkında her şey ve tüm detaylar haberimizde...

Çocuklar Duymasın'ın Işıl'ı Asena Ayyüce kimdir?

ASENA AYYÜCE ÇOCUKLAR DUYMASIN'A MI KATILIYOR?

Gardırop Savaşları adlı moda programıyla adını duyuran Asena Ayyüce, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu.

Genç oyuncu Asena Ayyüce, dizide genç ve başarılı marka temsilcisini oynayacak.

DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Kanal D'nin yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, ekran fenomeni dizisi Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna Asena Ayyüce dahil oldu. Ayyüce dizide, genç ve başarılı marka temsilcisi Işıl karakterine hayat verecek. Tuna ile tanışan Işıl, Gönül ve Tuna ilişkisinde tehdit yaratacak. Meltem ve Haluk'un Işıl'a nasıl tepki vereceği ise merakla bekleniyor.

ASENA AYYÜCE KİMDİR?

1996 yılında dünyaya gelen Asena Ayyüce Sezer İstanbul doğumludur. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Gardırop Savaşları yarışması 2. sezon yarışmacılarındandı. Anne tarafından aslen göçmen olan Asena Ayyüce baba tarafından ise aslen Sakarya'lıdır.

Sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Ayyüce'nin 30 bin takipçisi bulunuyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN

Çocuklar Duymasın 58. Bölümde, Taş Fırın Haluk'un, başta Meltem olmak üzere herkesten sakladığı sır ortaya çıkıyor!

Sorgulamaları sonrasında Meltem, Haluk’un bir doktorla konuştuğunu öğrenir. Haluk’un bir hastalığı olduğunu ve kendisinden gizlediğini düşünen Meltem bu duruma çok üzülür. Meltem, Haluk’la yüzleşir ve Haluk da gerçekleri anlatmak zorunda kalır.

Öte yandan Merve okulda şarkı söyleyecektir. Ancak sadece iki davetiyesi vardır. Merve’nin konserine hem Gönül ve Tuna, hem de Özlem ve Sertaç gitmek isteyince ortalık karışır.

55.BÖLÜM

Çocuklar Duymasın 55. Bölümde, Haluk'un hayatına dair her ayrıntıyı bilen ama Haluk'un asla hatırlamadığı Eray'ın kim olduğu ortaya çıkıyor!

Çocuklar Duymasın son bölümde Haluk'un yakın arkadaşı olduğunu iddia eden Eray, giderek kafaları daha da karıştırıyor. Haluk, onunla nereden arkadaş olduklarını bir türlü hatırlayamıyor. Üstelik sadece Haluk değil hiç kimse onu tanımıyor. Ancak Eray, Haluk ve ailesi başta olmak üzere onların hayatındaki herkesi ve her şeyi detayına kadar biliyor. Haluk en sonunda dayanamayıp, onu kırmadan kim olduğunu açıkça söylüyor. Herkesin yemekte bir araya geldiği bir akşam Haluk o beklenen soruyu yöneltiyor. Haluk'un sorusu karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Eray, ona kendini hatırlatan o açıklamayı yapıyor. Eray'ın açıklamaları ise herkeste şok etkisi yaratıyor.

54.BÖLÜM

Çocuklar Duymasın 54. Bölümde, Havuç ve Simay'ın ani ayrılık kararı herkesi şaşırtırken, bu ayrılığın arkasında olan gerçek sebep sonunda ortaya çıkıyor!

Çocuklar Duymasın son bölümde, evlenmeleri beklenen Havuç ve Simay bir anda yollarını ayırmaya karar verir. Bu karar tüm ailede şok etkisi yaratır. Herkes ayrılık sebebini merak eder ve kendilerince bir yorum yapmaya başlar. Ancak bu yorumlar zamanla can sıkıcı hale gelmeye başlar. Dedikoduların bir anda yayılması Simay'ın ailesini de rahatsız eder ve tüm gözler genç çifte çevrilir. Artık bu söylentinlere bir son vermek gerekir. Havuç ve Simay ayrılıklarındaki gerçek sebebi açıklamaya karar verir.

Öte yandan Haluk'un eskilerden bir arkadaşı ortaya çıkar. Bu kişi tüm aileyi ve hatta Tuna'yı bile tanır. Ancak bir sorun vardır ki kimse onu hatırlamaz.

53.BÖLÜM

Çocuklar Duymasın 53. Bölümde, Simay ve Emre'nin ayrılık kararı herkese büyük bir şok yaşatıyor!

Çocuklar Duymasın son bölümde kız isteme töreninin ardından dünürler nişan hazırlıklarına başlar. Bu süreçte Haluk, Meltem, Gönül ve Tuna nişan bohçalarını vermek için kız tarafının evine gider. Meltem, bohçaların açılmamasından yana olsa da Sultan bohçaları açmaya başlar. Tam o esnada canlı yayın yapan Tuna ise ortalığı karıştırır. Aileler nişan ve düğün hazırlıklarına son sürat devam ederken Simay ve Emre arasında bir tatsızlık yaşanır. Herkes onların evleneceğini düşünürken genç çift herkesi şaşırtacak bir karar alır.

Havuç ve Simay ayrılmaya karar verir. Başta Haluk ve Meltem olmak üzere herkes büyük bir şok yaşar.

Çocuklar Duymasın'ın Işıl'ı Asena Ayyüce kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.