Asena Atalay ekranlara veda ediyor!

Bir süredir Kanal D ekranlarının sevilen programı Magazin D'nin sunuculuğunu üstlenen Asena Atalay, görevinden ayrıldı. Atalay'ın yerine gelecek ismin ise Çağla Şıkel olacağı konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Caner Erkin'in baba olacağını öğrendikten sonra Instagram'da yaptığı paylaşımla gündemde olan Asena Atalay sunuculuğu bırakmaya karar verdi.

YAPIMCI, SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yapımcı Timuçin Güner, sosyal medya hesabından "Magazin D" programının sunucusu Asena Atalay ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

"NE KAPRİSİ VARDIR NE ŞIMARIKLIĞI"

Güner açıklamasında "O dönem bu işe ikna etmek 1 ayımı aldı. Şu an 26 yaşında Asena, çok yakınlarının görüp bildiği merhametli ve çok güzel bir kalbi var. O yüzden her şeyden önce arkadaş olduk. 200 bölüm canlı yayın herkese nasip olmaz... Ne kaprisi vardır ne şımarıklığı... Başka işler yapmak istedi şimdilik yuvadan uçtu" ifadelerini kullandı.

640xauto_1

YERİNE ÇAĞLA ŞIKEL GELİYOR

Magazin D programının yeni sunucusu belli oldu. Medya kulislerinde yeni sunucunun Çağla Şıkel olacağı konuşuluyor.

Asena Atalay ekranlara veda ediyor! ile ilgili etiketler Asena Atalay Çağla Şıkel magazin d
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.