ASELSAN'ın TUFAN'ı başarıyla test edildi!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığır, TUFAN Elektromanyetik Top Sistemi'nin test atışlarının başarı ile sonuçlandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, sosyal medya hesabından Aselsan TUFAN Elektromanyetik Top Sistemi'nin test atışlarının başarı ile gerçekleştiğini açıkladı.

ASELSAN'ın TUFAN'ı başarıyla test edildi!

Demir, "Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, EMT de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş TUFAN (Aselsan), Şahi209 (HİZAL) ve SAPAN (SAGE) sistemleri hızla yol alıyor. TUFAN’ın testini başarı ile gerçekleştiren ASELSAN’ı tebrik ederiz" açıklamalarında bulundu.

ASELSAN'ın TUFAN'ı başarıyla test edildi! - Resim : 2

Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, EMT de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş TUFAN (Aselsan), Şahi209 (HİZAL) ve SAPAN (SAGE) sistemleri hızla yol alıyor. TUFAN’ın testini başarı ile gerçekleştiren ASELSAN’ı tebrik ederiz. pic.twitter.com/kGAbLhEZBV

 

ASELSAN'ın TUFAN'ı başarıyla test edildi! - Resim : 3

ASELSAN'ın TUFAN'ı başarıyla test edildi! ile ilgili etiketler ASELSAN emt tufan savunma sanayi müsteşarlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.