'ASELSAN satıldı' iddiasına İsmail Demir'den yanıt: Bu bir dezenformasyonun parçası

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ASELSAN'ın yabancılara satılacağına yönelik iddiaları yalanladı. İsmail Demir, "Bu bir dezenformasyonun parçası." dedi.

Geçtiğimiz gün bazı basın ve yayın organlarında yer alan ASELSAN'ın satılacağı yönündeki haberler Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir tarafından da yalanlandı. 

"İDDİALAR DEZENFORMASYONDUR"

İsmail Demir, ASELSAN'ın açıkça hedef alındığı iddialar ile ilgili yaptığı açıklamada, daha önceki iddiaları hatırlattı. Demir, bir kez daha çarpıtmanın devrede olduğunu belirtti, "Dezenformasyonun bir parçasıdır." dedi.

ASELSAN DA AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU

Açıklamada, "Vatandaşların bağışlarıyla kurulmuş, çoğunluk hissesine Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının sahip olduğu şirketin yurt dışı yatırımcılara satılacağı iddialarının hiçbir geçerlilik payı taşımamaktadır" denildi.

ASELSAN'ın satılacağını ilişkin gerçek dışı iddilar ve bu iddiaları kaynak göstererek yapılan haber ve paylaşımlara karşı şirketin tüm hukuki haklarını saklı tuttuğu vurgulandı.

'ASELSAN satıldı' iddiasına İsmail Demir'den yanıt: Bu bir dezenformasyonun parçası ile ilgili etiketler ASELSAN Savunma Sanayi Başkanlığı İsmail Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.