ASELSAN iş başvuru ekranı! ASELSAN mühendis ve teknisyen iş başvuru şartları neler?

Askeri Elektronik Sanayi ya da kısaca ASELSAN şirketi, mühendis ve teknisyen alımı ile çalışma kapasitesi artırmayı hedefliyor. ASELSAN bünyesinde çalışmak isteyen mühendis ve teknisyenler başvurularını kurumun internet sitesi üzerinden yapabiliyor. ASELSAN'a iş başvurusu yapmak isteyen mühendis ve teknisyenler başvuru koşulları hakkında araştırma yapıyor. Peki, ASELSAN mühendis ve teknisyen alımında başvuru şartları neler? Ayrıntılar haberimizde...

ASELSAN bünyesinde görev almak isteyen teknisyen ve mühendisler başvurularını kurumun resmi internet adresi üzerinden üyelik oluşturarak gerçekleştirebiliyorlar. Kuruma iş başvurusu yapmak isteyen mühendis ve teknisyenler başvuru şartları hakkında araştırma yapmaya başladı. Detaylar haberimizde...

ASELSAN iş başvuru ekranı! ASELSAN mühendis ve teknisyen iş başvuru şartları neler?

ASELSAN MÜHENDİS ALIMI NE ZAMAN? BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

800 mühendis alımı ilanı henüz yayınlanmasa da adaylar başvuru ekranı üzerinden her dönem başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

“aselsan.com.tr” adresi üzerinden hesap oluşturduktan sonra sisteme giriş yaparak iş başvurusu yapılabiliyor. Adaylar ardından buradan ilanları takip ederek başvurularına yanıt gelmesini bekleyebilir.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, ASELSAN Konya'nın üretime başladığını belirterek, fabrikada 800'ü mühendis 1200'ün üzerinde çalışan olacağını bildirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Altunyaldız, AA muhabirine, zorlu salgın şartlarına rağmen Türkiye'nin dış ticaret performansının hızlı bir toparlanma gösterdiğini söyledi.

Konya'nın savunma ve havacılık sanayisi ihracatında ilk 3'te yer aldığına işaret eden Altunyaldız, ASELSAN Konya yatırımının kentte kattığı değere atıfta bulundu.

Altunyaldız, ASELSAN Konya'nın model bir yatırım olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

"ASELSAN Konya, savunma sanayisinde gerçek büyümeye, teknoloji transferine ve bu gelişimini diğer sektörlere yaymaya yönelik son derece kıymetliydi. ASELSAN Konya, çok hızlı şekilde tamamlandı ve geçen yıl devreye alındı. Şu anda farklı projeleriyle üretime ve istihdama başladı. Her geçen gün istihdamı artıyor. İnşallah 800'ü mühendis 1200'ün üzerinde çalışanı olacak. Bu çalışmaları diğer savunma sanayi şirketleriyle tedarik alım noktasında paylaşımı olacak. Küresel anlamda onların açılımını temin etmiş olacak. Konya'daki bu çalışmalar şehrimizin savunma sanayisinde Türkiye'de ilk 3'e yerleştiğini ortaya koydu."

ASELSAN iş başvuru ekranı! ASELSAN mühendis ve teknisyen iş başvuru şartları neler? ile ilgili etiketler ASELSAN mühendis teknisyen iş başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.