Asel isminin anlamı nedir? En popüler çocuk isimleri 2021

En popüler çocuk isimleri 2021 yılı için belirlendi. Türkiye'nin çocuk nüfusu geçen yıl sonu itibariyle belirlenerek 22 milyon 750 bin 657 oldu. Kız isimleri arasında en çok koyulan isimler de Elif, Zeynep ve Asel olarak belirlendi. Peki Asel isminin anlamı nedir? Arapça kökenli olan Asel kelimesi ne anlama geliyor? Kuran'da geçiyor mu? Asel ismi Kuran-ı Kerim'de Muhammed Suresi'nin 15. ayetinde geçiyor.

2021 En popüler çocuk isimleri belirlendi. Kız çocuklara koyulan isimler arasında Elif, Asel ve Zeynep ön plana çıkarken erkek çocuklara Yusuf, Eymen ve Mustafa ismi koyuldu. Bebek bekleyen çiftler ise bu isimler arasında en çok Asel'i merak etti. Asel isminin anlamı nediR?

ASEL İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Türkiye İstatistik Kurumu, 2020 yılına ilişkin çocuk istatistiklerini açıkladı.

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre, Türkiye'nin toplam nüfusu geçen yıl sonu itibarıyla 83 milyon 614 bin 362 kişi iken, çocuk nüfusu 22 milyon 750 bin 657 olarak kayıtlara geçti.

Asel isminin anlamı nedir? Bu ismi koyanların sayısı artıyor! Asel  Kur'an'da geçiyor mu? İşte yanına yakışan isimler - Yaşam Haberleri

ASEL KELİMESİ NE ANLAMA GELİYOR?

Arapça'da Bal anlamına gelen ve beğeni toplayan Asel ismi Arapçe kökenlidir. Cennetteki bal ırmağından söz ederken kullanılan Asel, Kuran-ı Kerim'de Muhammed Suresi 15. ayette de geçmektedi.

Asel isminin anlamı nedir? En popüler çocuk isimleri 2021 ile ilgili etiketler MHP asel ne demek asel isminin anlamı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.