ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP 2020 sözlü sınav sonuçları için tarih verildi mi?

ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP yani Aile Sosyal Destek Programı kapsamında personel alımları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. İşte detaylar...

ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP sözlü sınavları 14 Temmuz tarihinde sona ermişti. Sözlü mülakatların tamamlanmasının ardından gözler sonuçların ne zaman açıklanacağına çevrildi. Detaylar haberimizde...

ASDEP SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ASDEP sonuçları için herhangi resmi bir açıklama gelmedi. Adaylar 6 Eylül'de yapılacak KPSS sınavı öncesi sonuçların açıklanmasını bekliyorlar.

ASDEP NEDİR?

ASDEP, aile ve bireylerin sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden (eğitim, sağlık, istihdam vs.) yararlanılmasının sağlanması amacıyla sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini de içeren bir Programdır. ASDEP ile nihai olarak, yaşam koşullarının iyileştirilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca Bakanlığımızın sağladığı sosyal yardımların amacına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığı yerinde, etkin bir şekilde denetlenebilecektir.

ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP 2020 sözlü sınav sonuçları için tarih verildi mi?

ASDEP PERSONELİ HANGİ MEVZUATA GÖRE İSTİHDAM EDİLİR?

ASDEP Görevlileri, 24.12.2017 tarih ve 30280 sayılı Resmi Gazete ’de yayınlanan “696 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname” ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki 4/D statüsü olan kamu işçisi olarak kadroya geçmiştir.

İlerleyen süreçte planlanacak olan ASDEP Görevlisi istihdamı, 21.06.2018 tarihli Resmi Gazete'de 2018/11809 sayılı "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Daire Esaslar” da yapılan değişiklik ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B statüsünde istihdam edilecektir.

ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP 2020 sözlü sınav sonuçları için tarih verildi mi? ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ASDEP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.