Asansör boşluğunda cesedi bulundu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yaşayan Nusret Öz adlı kişi 20 gün önce inşaatta gece bekçisi olarak işe başlamıştı. İş arkadaşları 55 yaşındaki Öz'ün cesedini asansör boşluğunda buldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Nusret Öz'ün ölüm sebebinin anlaşılması için cesedi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Başiskele Döngel Mahallesi’nde bulunan 4 katlı inşaatta bekçi olarak 20 gün önce işe giren kişinin cesedi asansör boşluğunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre Diriliş Sokak ile Derepazarı Sokak kesişiminde devam eden bir inşaata gece bekçisi olarak çalışan Öz'ün sabah saat 08.00’de iş yerinden ayrılması gerekiyordu.

Asansör boşluğunda cesedi bulundu

Ancak 55 yaşındaki Nusret Öz’ün aracını sokakta gören iş arkadaşları durumdan şüphelendi.

Telefonla kendisini arayan ve binadaki bekçi alanında da kendisini bulamayan iş arkadaşları, bina zeminine indiklerinde asansör boşluğunda Öz’ün hareketsiz bir şekilde yatarken buldu.

Asansör boşluğunda cesedi bulundu - Resim : 2

İnşaat işçilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Öz’ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Öz’ün ölüm haberi üzerine iş arkadaşları ise bina önünde gözyaşlarına boğuldu.

Asansör boşluğunda cesedi bulundu - Resim : 3

Öz’ün cansız bedeni, polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, Öz'ün ölümü ile ilgili inceleme başlattı.

Asansör boşluğunda cesedi bulundu ile ilgili etiketler Kocaeli bekçi İnşaat polis adli tıp ambulans itfaiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.