"Asamoah'ın önüne de beni alın" diyen Serenay Aktaş Kayserispor galibiyetini yorumladı!

Bir dönem futbolculuk da yapan oyuncu ve model Serenay Aktaş, Galatasaray'ın transfer politikasını eleştirmişti. Ancak son paylaşımları gösteriyor ki Serenay Aktaş da takımın performansından dolayı çok mutlu.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezondan bu yana aldığı başarısız sonuçların ardından ünlü oyuncu Serenay Aktaş da sosyal medyadan Tudor'un üzerinden dikkat çeken bir eleştiri getirmişti.

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Östersunds'a elenmesinin ardından teknik direktör Tudor'a yönelik tepkiler sürerken, ünlü oyuncu ve aynı zamanda Galatasaray taraftarı olan Serenay Aktaş sosyal medya hesabından paylaştığı tweette Kwadwo Asamoah transferinin yanı sıra Tudor ve Yasin Öztekin'e isyan etmişti.

Screen_Shot_2017-08-16_at_12.01.39

Aktaş, "Kwadwo Asamoah sol bek. Tudor metrobüs şöförü. Yasin top toplayıcı. Cimbom canım sana feda olsun." ifadelerini kullanmıştı.

ryrtyr

Bir dönem futbol da oynayan Serenay Aktaş, "Asamoah'ın önüne de beni alın" diye yazmış ve Sosyal medyada olay olmuştu.

Aktaş'ın Twitter'dan yazdıkları kısa sürede birçok Galatasaraylı tarafından paylaşılmıştı.

Asamoah transferindeki gelişmeler gözlerin yeniden Serenay Aktaş'a çevrilmesine neden oldu.

wgtreyeryery
Serenay Aktaş, Kayserispor maçının ardından yaptığı paylaşımda 'İIyi basladik, bu hırs ve mücadele devam ederse kükrersin aslanım. Yeni sezon Cimbombomumuza hayırlı olsun" diye yazdı.

Asamoah'ın transferinde yaşanan sıcak gelişmeler, Dursun Özbek'in sol açık ihtiyacımız var açıklamaları akıllara bu mevkiye talip olan Serenay Aktaş'ı getirdi.

"Asamoah'ın önüne de beni alın" diyen Serenay Aktaş Kayserispor galibiyetini yorumladı! ile ilgili etiketler Serenay Aktaş Kayserispor Galatasaray asamoah
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.