Asamoah'ın menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Bu iddia Gana basınına ait. Sarı-Lacivertliler’in başarılı sol bek ile her konuda anlaştığı ve şimdi İnter ile pazarlıklara başlayacağı kaydedildi.

Fenerbahçe’de sol bek operasyonunda Kwadwo Asamoah ismi ön plana çıktı. Caner Erkin ve N’Sakala da adaylar arasında yer alsa da Sarı-Lacivertliler’in Ganalı yıldız ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Asamoah'ın menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Bu iddia, oyuncunun ülkesi Gana’dan geldi. Fenerbahçe ile 31 yaşındaki sol bek arasında tüm konularda el sıkışıldığı kaydedildi. Sarı-Lacivertli ekip şimdi İnter ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Inter gönderecek

İtalyan ekibi, 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Asamoah’ı kadroda düşünmüyor. Tecrübeli futbolcu bu sezon Young ve Biraghi’nin arkasında kaldı. İnter’in yeni sezonda sol beke bir takviye daha yapacak olması, Asamoah’ın ayrılması anlamına gelecek. Sarı-Lacivertliler, Ganalı yıldızı uygun bir bedelle kadroya katmak için italyan devi ile kıyasıya bir pazarlık süreci yürütecek.

Asamoah'ın menajerinden Fenerbahçe açıklaması - Resim : 2

Asamoah'ın menajerinden Fenerbahçe açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig asamoah
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.