ASALA lideri Erivan'da vurularak öldürüldü

Ermeni terör örgütü ASALA üyesi ve Beyrut'ta bulunan Ermeni Devrimci Federasyonu-Taşnaktsutyun görevlisi Parkev Shmavonyan, bu sabah Erivan'da vurularak öldürüldü. 38 yaşındaki Shmavonyan, Beyrut'ta Taşnaklar ile Jmayel ve Shamun partileri arasındaki ilişkilerin koordinatörüydü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dağlık Karabağ’da işgal ettiği reyonlarda Azerbaycan ordusu karşısında bozguna uğrayan Ermenistan şok bir cinayet ile sarsıldı.

BU SABAH ÖLDÜRÜLDÜ

Ermeni terör örgütü ASALA üyesi ve Beyrut'ta bulunan Ermeni Devrimci Federasyonu-Taşnaktsutyun görevlisi Parkev Shmavonyan, bu sabah Erivan'da vurularak öldürüldü. SUperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, olay Tigras Mets Caddesi ile kesişme noktasındaki Mher Mkrtchyan Caddesi üzerindeki bir binada meydana geldi.

38 yaşındaki P. Shmavonyan, Beyrut'ta Taşnaklar ile Jmayel ve Shamun partileri arasındaki ilişkilerin koordinatörüydü. Şhamovyan, Beyrut'un Burj Hamud semtindeki La Bamba butiğinin sahibi, Ermenilerin yoğun bir şekilde yaşadığı ve "gerçek Taşnak" olarak bilinen Koryun Şamovyan'ın en küçük oğluydu.

ASALA lideri Erivan'da vurularak öldürüldü ile ilgili etiketler Ermenistan ASALA Parkev Shmavonyan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.