AS Roma'nın milli yıldızı Cengiz Ünder'e Bundesliga yolu göründü

Serie A'da Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hedefliyle yeni bir sezona hazırlanan AS Roma, milli yıldız Cengiz Ünder'i takımda tutmak istiyor. Ancak, 2023'e kadar kontratı bulunan 23 yaşındaki ağ açık için tatmin edici bir teklif gelmesi halinde transfere onay verilecek. Cengiz'i Bundesliga'dan 3 kulüp ısrarlı şekilde kadrosuna katmak istiyor.

A Milli Takım'ın yıldız kanat oyuncusu Cengiz Ünder'in ismi Bundesliga kulüpleri anılıyor. 23 yaşındaki sağ açık için Bayer Leverkusen, RB Leipzig ve Eintracht Frankfurt devreye girdi.

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; bonservisi AS Roma'da bulunan Cengiz Ünder'i  satmak istemeyen başkent ekibi, iyi teklif gelmesi halinde transfere onay verecek. 2017 yazında Başakşehir'den bonuslarla beraber 15 milyon Euro karşılığında Roma'ya transfer olan Cengiz için İtalyan temsilcisi, satın aldığı ücretin altında teklif kabul etmeyecek.

Geçen sezonu Premier Lig'de Leicester City formasıyla kiralık geçiren milli futbolcu, beklenen performansı sergileyememişti. Cengiz Ünder'in Roma ile sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek.

AS Roma'nın milli yıldızı Cengiz Ünder'e Bundesliga yolu göründü

JOSE MOURİNHO TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR

AS Roma'da teknik direktörlüğe getirilen Jose Mourinho'nun Cengiz Ünder'i kadroda görmek istediği biliniyor. İtalyan medyasına yansıyan haberlere göre, Cengiz'i beğenen Portekizli çalıştırıcı, yönetimi tatmin edecek bir bonservis bedeli gelmesi halinde ise satışa onay verecek.

Cengiz Ünder'in ismi kısa süre önce Fenerbahçe ile de anılmıştı. Ancak yıldız ismin menajeri bir açıklama yaparak futbolcusunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini kibar bir dille beyan etmişti.

AS Roma'nın milli yıldızı Cengiz Ünder'e Bundesliga yolu göründü ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.