AS Monaco 93 - 96 Fenerbahçe Beko | Maç sonucu...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 9. hafta maçında Monaco'yu deplasmanda 96-93 mağlup etti. EuroLeague'de 8. galibiyetini alan Dimitris İtudis'in öğrencileri, liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 9. hafta maçında Monaco'ya konuk oldu. Salle Gaston Medecin’da oynanan maça temsilcimiz; Nick Calathes, Scottie Wilbekin, Nigel Hayes-Davis, Devin Booker ve Johnathan Motley beşiyle başladı.

Maça iyi başlayan ev sahibi takım karşısında Nigel Hayes-Davis ve Nick Calathes ile etkili olan ve skor üstünlüğünü ele alan Fenerbahçe Beko, çeyreği 21-18 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte Metecan Birsen’in üçlükleriyle farkı açan Sarı Lacivertliler, Scottie Wilbekin ve Carsen Edwards ile de skor üstünlüğünü sürdürdü ve soyunma odasına 38-45 önde girdi.

9 MAÇTA 8. GALİBİYET

Üçüncü çeyrekte oyunun kontrolünü tamamen ele alan Fenerbahçe, Scottie Wilbekin ve Nigel Hayes-Davis ile farkı 13 sayıya çıkardı. (43-56) Rakibi karşısında farkı açmaya devam eden Dimitris Itoudis’in öğrencileri, çeyreği 60-79 üstün geçti. Dördüncü çeyrekte ev sahibi takım farkı eritse de temsilcimiz, karşılaşmadan 93-96 galip ayrılmasını bildi ve 8 galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de 24 Kasım Perşembe akşamı ise deplasmanda İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani Milan’a konuk olacak.  

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de 24 Kasım Perşembe akşamı ise deplasmanda İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani Milan’a konuk olacak.  

MAÇIN KARNESİ:

Salon: Salle Gaston Medecin

Hakemler: Daniel Hierrezuelo (İspanya), Fernando Rocha (Portekiz), Mario Majkic (Slovenya)

AS Monaco: John Brown xx 8, Jordan Loyd xx 18, Jaron Blossomgame x 3, Donatas Motiejunas xx 11, Mike James xx 17, Elie Okobo xx 12, Alpha Diallo xx 16, Adrien Moerman x, Matthew Strazel x, Donta Hall xx 8

Başantrenör: Sasa Obradovic

Fenerbahçe Beko: Nick Calathes xx 15, Scottie Wilbekin xx 13, Nigel Hayes-Davis xxx 21, Devin Booker xx 6, Johnathan Motley xx 8, Metecan Birsen xx 6, Carsen Edwards xx 12, Tonye Jekiri x 4, Marko Guduric xx 11

Başantrenör: Dimitris Itoudis.

AS Monaco 93 - 96 Fenerbahçe Beko | Maç sonucu... ile ilgili etiketler Monaco Fenerbahçe Beko EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.