Arzum Onan: İkinci çocuğu yapacaktık ama...

1993 Avrupa Güzeli Arzum Onan, 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayına katıldı. Onan samimi açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs sebebiyle kendisini önlem amaçlı evde karantinaya alan Arzum Onan, yakın arkadaşı Özlem Kaymaz'ın sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayına katıldı.

"GENETİK AÇIDAN TORPİLLİYİM"

Güzellik konusunda açıklamalarda bulunan Arzum Onan, şu ifadeleri kullandı:

Herkes kendime nasıl baktığımı merak ediyor. Fazla makyaj yapmam, çok su içerim ama işin aslı; genetik açıdan torpilliyim. Annem ve teyzem de çok güzeldir.

"EVLİLİK EMEK İSTER"

1996 yılında oyuncu Mehmet Aslantuğ ile dünyaevine giren Arzum Onan, "Mutlu evliliğin sırrı ne?" sorusuna, "Aslında bir sırrı yok. Evlilik emek ister" cevabını verdi.

Arzum Onan: İkinci çocuğu yapacaktık ama...

''İKİNCİ ÇOCUĞU YAPACAKTIK AMA...''

2004 yılında lenf kanserine yakalanan ve iki yıllık tedavinin ardından hastalığı yenen Onan, "ikinci çocuk" sorularına ise şu yanıtı verdi:

İkinci çocuk yapacaktık ama sağlık sorunları baş gösterdi. Sonra da Can ile kardeşinin arasının fazla olmasını istemedim.

 Arzum Onan: İkinci çocuğu yapacaktık ama... - Resim : 2

 

 

Arzum Onan: İkinci çocuğu yapacaktık ama... ile ilgili etiketler Mehmet Aslantuğ Arzum Onan Çocuk evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.