Arzum hisse alınır mı? Hisse fiyatı ne olacak? Arzum borsa kodu belli oldu!

Arzum halka arz tarihi belli oldu. Halka arz başvurusunun SPK tarafından onaylanmasının ardından Arzum hisse fiyatları ne kadar olacak sorusu da araştırılmaya başlandı. Halka arzı için 17-18 Aralık'ta talep toplayacak Arzum'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Faralyalı açıklama yaparak şirketin büyüme hedeflerini paylaştı.

Arzum halka arz tarihi belli olurken yatırımcılar Arzum hisse fiyatlarının aralığını da merak ediyor. Arzum'un borsadaki kodu ne olacak? Arzum halka arzı ne zaman açıklanacak?

ARZUM HİSSE FİYATI NE OLACAK?

Halka arzda fiyat aralığı ile talep toplanacak olup, 1,00 TL nominal değerli payın satış fiyat aralığı 15,50 TL – 17,00 TL olarak belirlenmiştir. Söz konusu fiyat aralığı Arzum için 499 milyon TL – 548 milyon TL piyasa değeri aralığına karşılık gelmektedir.

Tüm yatırımcılar fiyat aralığından talep girebilecek olup, 10 (on) kuruş fiyat adımlarında olmak üzere beş farklı fiyat seviyesinden talep girilebilecektir.

Arzum halka arz başvuru tarihleri 2020... Arzum hisse fiyatı ne kadar? Arzum halka arzı hangi bankadan yapılacak?

ARZUM HALKA ARZ TARİHLERİ

Halka arz için 17 Aralık'ta talep toplayacak olan, küçük ev aletleri sektörü şirketlerinden Arzum pay başına fiyat aralığını 15,50 TL - 17,00 TL olarak açıkladı. Arzum halka arz işlemi ortak satışı yoluyla yapılacak, 2013’te şirkete ortak olan Mediterra’nın iştiraki SDA International SARL’a ait payın yüzde 41,31’i halka arz edilecek. Ek satışla birlikte halka arz oranı yüzde 47,51’e kadar çıkabilecek.

ARZUM HANGİ BANKADAN HALKA ARZ EDİLECEK?

Halka arzı onaylanan Arzum'un hangi banka araçılığı ile talep toplayacağı açıklandı. Yapı Kredi bankası müşterilerine; "Yapi Kredi Yatirim Menkul Degerler A.S. liderliginde Arzum 17-18 Aralik'ta halka arz ediliyor! Yapi Kredi Mobil, Internet Subesi, Musteri Iletisim Merkezi, Yapi Kredi subelerinden katilabilirsiniz. Bilgi: https://yapikredi.com.tr/y/We0f " SMS'i paylaşarak, 17-18 Aralık tarihlerinde halka arz işlemi için aracı olacağını belirtti.

Arzum hisse alınır mı? Hisse fiyatı ne olacak? Arzum borsa kodu belli oldu! ile ilgili etiketler Borsa İstanbul arzum halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.