Arzu Yanardağ: Metres ve vamp kadın rolleri istemiyorum

Şimdilerde 'Kocamın Nişanlısı' adlı oyunda sevenlerinin karşısına çıkan Arzu Yanardağ kendisine gelecek rol teklifleri için bir çerçeve çizdi. Yanardağ, "Artık acıların kadını olmak istiyorum" dedi.

Uzun bir süredir oyunculuk kariyerine devam eden Arzu Yanardağ, verdiği bir röportajda kafasındaki rol hakkında açıklamalar yaptı. Şimdiye kadar kendisine hep vamp kadın ya da metres rolleri teklif edildiğini söyleyen Yanardağ, bu teklifleri değiştirmek istediğini söyledi.

İşte Arzu Yanardağ’ın kendisine teklif edilmesini istediği roller ve konuyla ilgili yaptığı açıklama: “Benim en büyük dezavantajım, çok fazla Türk tipi olmayışım. Bu yüzden hep zengin vamp kadın ya da metres rolleri teklif edildi. Ama artık ben acıların kadını olmak istiyorum." dedi

'ANNEYİ OYNAMAK GÜZEL OLUR'

Kendisine çizdiği çerçevede daha anlamlı roller istediğini belirten Yanardağ, "Artık kolay kolay eskinin tekrarı olacak rolleri kabul etmiyorum. Çünkü şu an yazıyorum, çiziyorum, okuyorum; dolayısıyla çok başka bir moddayım. Gerçekte yaşanmış bir olay ya da sosyal mesajı olan projeler benim için daha anlamlı hale geldi. Hatta bir anneyi oynamak güzel olur. Çok net söyleyebilirim ki; artık beni metres rolünde izlemeyeceksiniz" açıklamasını yaptı.

Arzu Yanardağ: Metres ve vamp kadın rolleri istemiyorum ile ilgili etiketler metres arzu yanardağ Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.