Arzu Sabancı'dan boğaz manzaralı evinden 'Evde Kal' çağrısı

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı'nın eşi Arzu Sabancı'nın Instagram hesabından yaptığı boğaz manzaralı "Evde sıkıldık demeyin" paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı.

Lüks yaşamları ve servetlerini her fırsatta gözler önüne seren sosyetik isim Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından hesabından takipçilerine 'evde kalın' çağrısında bulundu. Beylerbeyi'ndeki 20 milyon dolarlık Mabeyinci Faik Bey Yalısı'ndan çektiği Boğaz manzarasını paylaşan Sabancı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki topladı.


Sabancı, boğaz manzaralı evinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam... Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz... Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden... Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam."

Arzu Sabancı'dan boğaz manzaralı evinden 'Evde Kal' çağrısı

Boğaz manzaralı evinden yaptığı paylaşımla adından söz ettiren Arzu Sabancı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Sabancı için "O evi bana ver korona bitse de çıkmam", "Yalısı olana evde kal demek kolay oldu" ve "Sadece bir hafta asgari ücretle geçinenin evinde yaşa" gibi yorumlar yapıldı.

HACI SABANCI DA PAYLAŞMIŞTI...

Arzu Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı da Instagram hesabından Kanlıca'daki yalısında bisiklet ile kardiyo yaptığı anları paylaşmış ve takipçisine verdiği cevapla günlerce konuşulmuştu. Karantinanın olduğu dönemde fotoğrafın dışarıda çekilmesine tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcısı "İnanamıyorum size. Devlet dışarı çıkmayın diyor, siz dışarıdasınız spor bahanesiyle. Pes yani" diyerek Sabancı'yı eleştirmişti. Sabancı'nın bu yoruma verdiği "Sakin ol şampiyon, evdeyim" şeklindeki yanıtı olay olmuştu.

Arzu Sabancı'dan boğaz manzaralı evinden 'Evde Kal' çağrısı - Resim : 2

Arzu Sabancı'dan boğaz manzaralı evinden 'Evde Kal' çağrısı ile ilgili etiketler Arzu Sabancı Hacı Sabancı Karantina yalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.