Arzu Aygün'ün katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı! Kızından ağlatan paylaşım...

42 gündür kayıp olan 35 yaşındaki 2 çocuk annesi Arzu Aygün'ün cesedi, çuval içinde naylona sarılmış ve çürümüş halde ormanlık alanda bulundu. Katil zanlısı olarak gözaltına alınıp cinayeti itiraf etmesinin ardından mahkemece tutuklanan Muharrem Coşkun cezaevine gönderildi. Tutuklanan Coşkun'un ifadesi ortaya çıkarken, genç kadının kızının yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı.

Samsun'un Atakum ilçesinden 17 Aralık'ta evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusu yaptığı 2 çocuk annesi Arzu Aygün'ün, (35) akrabası olduğu öne sürülen Muharrem Coşkun (37) gözaltına alındı.

Arzu Aygün'ün katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı! Kızından ağlatan paylaşım...

Sorguya çekilen Muharrem Coşkun suçunu itiraf etti ve genç kadının cansız bedeninin bulunduğu yeri gösterdi. Arzu Aygün'ün cesedi Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş bir şekilde bulundu.

SiLAHLA KAFASINDAN VURDU!

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda iki çocuk babası Muharrem Coşkun ise ifadesinin ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Katil zanlısının Arzu Aygün'ü silahla kafasından vurarak öldürdüğü tespit edildi. Savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması isteğiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan Muharrem Coşkun, cezaevine gönderildi.

Arzu Aygün'ün katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı! Kızından ağlatan paylaşım... - Resim : 2

"ARZU İLE 2015'TE SEVGİLİ OLDUK"

Tutuklanan Coşkun'un mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden Coşkun, "Arzu Aygün ile 2015 senesinde sevgili olmaya başladık. 2018 Haziran ayına kadar ilişkimiz sürdü. Sonrasında kendisiyle bir dönem uzaklaştık. Fakat bu dönemde ara sıra görüşmemiz oldu. 2019 Mart ayına kadar birlikteliğimiz tartışmalı da olsa yine devam etti. Olay tarihine kadar kendisiyle ara sıra görüşmeyi sürdürdük.

Arzu Aygün'ün katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı! Kızından ağlatan paylaşım... - Resim : 3

"BANA, 'KENAN'I SEVİYORUM' DEDİ"

Arzu Aygün'ü olay günü alarak Atakum ilçesi Ömürevleri bölgesindeki alacaklı olduğum bir yere gittik. Bu kişilerden parayı alamayıp geri döndük. Araca binince Arzu bana, 'Kenan'ı seviyorum' dedi. 2020 Aralık ayında Arzu bana 'Kenan S. isimli kişi ile beraber olduğunu' söylemişti. Fakat o an şaka olduğunu söyleyince üstelemedim. Olay günü yine 'Kenan ile birlikte olduğunu' söyledi" dedi. Katil zanlısı cinayeti, kıskançlık sebebiyle işlediğini ifadesine ekledi.

"YİNE KADIN CİNAYETİ, BU SEFER BENİM ANNEM"

DHA'da yer alan habere göre de talihsiz kadının kızı N.S. Aygün (16), annesine ilişkin sosyal medyada üzerinden paylaşımlarda bulundu. Acılı kız gönderisinde, "Sen bunu hak etmedin annem. Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem' ve 'Annem bu başına gelenleri asla ve asla hak etmedi ama hakkın adaleti diye şey var. İnşallah annemin olayı da önceki olaylar gibi bir kravat, iki pişmanlıkla 3 günde kapanmaz" ifadelerini kullandı.

İHA

Arzu Aygün'ün katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı! Kızından ağlatan paylaşım... ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.