Artur Sobiech gidecek mi, kalacak mı?

Süper Lig'e çıktığı ilk sezonda 40 maçta 60 puan toplayarak 8. sırada bitiren Karagümrük'te sözleşmesi biten futbolculara yoğun ilgi var. Sezonu 9 golle tamamlayan Artur Sobiech'e Polonya Ligi ekiplerinden Rakow resmen talip oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılan Fatih Kuruçuk'un yeni adresi de kısa süre içinde netleşecek.

Fatih Karagümrük'e geçen sezon devre arasında transfer olan ve İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı semt takımının hem Süper Lig'e yükselmesinde, hem de sezonu 8. sırada tamamlamasında büyük pay sahibi olan Artur Sobiech'e ülkesinin Rakow takımı resmi teklif yaptı.

35 maçta forma giyen ve 9 gol kaydeden Polonyalı forvet için Polonya Ligi'ni 2. sırada bitiren ve UEFA Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanan Rakow girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi.

Karagümrük'le sözleşmesi sona eren Sobiech'e Süper Lig takımlarının da ilgisi bulunuyor. Sezon ortasında takım başına getirilen genç teknik adam Francesco Farioli de son 2 maçta ilk 11'de görev verdiği Sobiech'i takımda tutmak istiyor. Karagümrük ile oyuncu tarafı ise sözleşme konusunda henüz anlaşamadı.

Artur Sobiech gidecek mi, kalacak mı?

10 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transferi son anda gerçekleşmeyen Fatih Kuruçuk'un yeni adresi de bu süreçte netleşecek. G.Saray'ın da transferini istediği Kuruçuk, Karagümrük yönetiminin sözleşme uzatma teklifini geri çevirmişti.

İstanbul ekibinde 10 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Artur Sobiech'in yanı sıra tecrübeli kaleci Emiliano Viviano, Fatih Kuruçuk, Koray Altınay ve Murat Sarıgül'ün sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek.

Kiralık futbolcular Enzo Roco, Gaston Campi, Jimmy Durmaz, Jeremain Lens ve Kemal Ademi de sözleşmesi sona eren oyuncular arasında yer alıyor.

Artur Sobiech gidecek mi, kalacak mı? ile ilgili etiketler Artur Sobiech fatih karagümrük Fatih Kuruçuk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.