Artuklu Üniversitesi Rektörü Ağırakça'dan ilginç 'sarık' çıkışı!

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça, Rektörlük cübbesi ve alternatifleri arıyoruz başlığı ile sosyal medyada bir anket başlattı. Ağırakça, kendi görüşünü ise 'bize kep değil, sarık uygun' sözleri ile paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde üzerinde cübbesi ve başında sarığı ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Ağırakça'dan tepkiler üzerine ilginç bir hamle daha geldi.

Ağırakça, “Rektörlük cübbesi örnekleri ve alternatifleri arıyoruz” diyerek sosyal medya hesabından anket yaptı. Kendi görüşünü ise şu sözlerle paylaştı:

“Rektör ve akademisyenler için kep değil, sarık daha uygundur, sayın rektör arkadaşlarıma arz ederim.”

sark2

Bazı takipçileri Ağırakça'nın "Kep yerine sarık" görüşüne destek verdi. "Kravat ve yakalı gömleği de hayatımızdan çıkaralım" diye yazdı. "Sarıklı rektör olmaz" diyerek tepki gösterenler de oldu.

"FİLİSTİNLİ MÜCAHİT"

Ancak Ağırakça, “Mardin'de giyilen giysi” diye açıkladığı giysinin Filistinliler'e ait olduğunu da yine kendi hesabından duyurdu. "Suudi şeyhi gibi" diye yazan bir takipçisine, “Hayır Filistinli bir mücahit. Suudiler kırmızı takar, bu Filistinlilere aittir beyefendi” karşılığını verdi.

Artuklu Üniversitesi Rektörü Ağırakça'dan ilginç 'sarık' çıkışı! ile ilgili etiketler Mardin Artuklu prof dr ahmet ağırakça sarık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.