Arto'dan Murat Boz hakkında olay açıklama: 'Sağlıklı bir erkek olduğunu düşünüyor musunuz?'

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programıda, uzun zamandır yalnız olan şarkıcı Murat Boz'un aşk hayatı masaya yatırıldı. Arto'nun, Murat Boz hakkında söylediği ''Murat Boz'un sağlıklı bir erkek olduğunu düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sözleri tepki çekti.

2008 - 2012 yılları arasında Eliz Sakuçoğlu ile evli olan ve oyuncu Aslı Enver'le uzun soluklu bir ilişki yaşayan 42 yaşındaki ünlü popçu Murat Boz'un özel hayatı Söylemezsem Olmaz programında masaya yatırıldı. Programın sunucularından Arto'nun, Seren Serengil ve Bircan Bali'ye Murat Boz hakkında yönelttiği soru tepki çekti.

Uzun zamandır hayatında kimse olmayan Murat Boz'un özel hayatının konuşulduğu programda Arto Dalga, ''Bir şey soracağım çok açıkça. Murat Boz'un sağlıklı bir erkek olduğuna inanıyor musunuz? Ben daha hiçbir kızla görmedim kaç yıldır. Epeydir hayatında kimse yok. Bana çok garip geliyor. Açıklayamacağım, enteresan geliyor. Çift cinsiyetli anlamında söylemiyorum ama. Cinsiyetsiz biri olabilir, anlayamadım.'' şeklinde açıklamada bulundu.


Arto'nun bu açıklamaları karşısında programın sunucularından Seren Serengil ise ''Ben yazın gözlemledim tatillerinde, kimseye bakmıyor. Hatta 'afferin çocuğa' dedim. Ben çok saygı duyuyorum. Çift cinsiyetli mi diyorsun? Saman altından su yürütüyor gibi geliyor bana. Görüştüğü kızlar var bence'' ifadelerini kullandı.

Arto'nun açıklamaları kısa sürede gündem olurken Murat Boz'un hayranları harekete geçti. Arto'nun uzun süredir hayatında kimse olmayan şarkıcı Murat Boz hakkındaki açıklamaları ünlü şarkıcının hayranları tarafından tepki topladı. Seren Serengil'in, Arto'nun açıklamaları karşısında "Çift cinsiyetli mi diyorsun?" demesi şaşkınlık yarattı. Bircan Bali, Arto'ya dönerek "Sen saçmaladın biraz" diyerek konuyu kapattı.

Programda yaşanan bu diyalog sonrası Murat Boz'un fanları sosyal medya üzerinden Arto'ya tepki gösterdi. Murat Boz'un hayranları, Arto'nun bu sözleri karşısında özür dilemesini istedi.

 

Arto'dan Murat Boz hakkında olay açıklama: 'Sağlıklı bir erkek olduğunu düşünüyor musunuz?' ile ilgili etiketler Murat Boz Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Bircan Bali arto dalga
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.