Arto'dan Aygün Aydın'a skandal gönderme

Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığına inanmayanlara kızıp ünlü iş adamıyla yazışmalarını ifşa eden Aygün Aydın, Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'ye çektiği video ile ateş püskürdü. Arto ise kendisine söylenen sözlere verdiği yanıtla şaşkına çevirdi.

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını iddia eden ve ardından Sabancı ile mesajlaşmalarını ifşa eden oyuncu Aygün Aydın, Söylemezsem Olmaz programının sunucularını hedef aldı. Trafikte araç kullanırken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan ve program sunucularına ağıza alınmayacak sözler sarf eden Aygün Aydın izleyenleri şoke etti.

Arto'dan Aygün Aydın'a skandal gönderme

SÖYLEMEZSEM OLMAZ'IN SUNUCULARINA HAKARET YAĞDIRDI

Aydın, çektiği video ile Instagram'dan, "İki tane kakalak bir tane ne idüğü belirsiz hakkımda konuşuyormuş. "Hakan çıplak fotoğraflarını elaleme atıyormuş" lafı ağzımdan çıkmadı. Siz işsiz misiniz? O televizyon başına sizi kim koydu. Sen git (Seren Serengil) o yüzündeki botoksları düzelt. Uzaylı gibi bakıyorsun. Hakkımda ileri geri konuşuyorsun. Canımı sıkmayın hepinizle uğşarım. Teyzem ninem yaşında demem yemin ederim seni döverim." açıklamasını yaptı.

Arto'dan Aygün Aydın'a skandal gönderme - Resim : 2

SERENGİL DAVA AÇACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ

Aygün'ün açıklamarının ardından Seren Serengil ise, "Kazandığımız hakaret davalarından elde ettiğimiz parayı tüm ekip arkadaşlarımı Bali'ye davet ederek değerlendireceğim. Bu sefer herhangi bir yere bağışlamayacağım çatır çatır yemek istiyorum." diye yazdı.

''SENİN NE OLDUĞUN GAYET BELLİ''

Kendisine ne idüğü belirsiz denilen Arto sinirlerine hakim olamadı, şoke eden bir paylaşım yaptı. Arto paylaşımında motor ve kaşar fotoğrafı paylaşarak “senin ne olduğun gayet belli” dedi. Aydın ise bu paylaşıma yanıt olarak "Ahlaksız, edepsiz, terbiyesiz" dedi.

Arto'dan Aygün Aydın'a skandal gönderme - Resim : 3

Arto'dan Aygün Aydın'a skandal gönderme ile ilgili etiketler Seren Serengil Bircan Bali Arto Söylemezsem Olmaz Hakan Sabancı Aygün Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.