Arto ve Bircan Bali, Hadise'ye tazminat ödeyecek

Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığında olan ünlü popçu Hadise, Eurovision yarışmasına katıldığı dönemde hakkında çirkin yorumlarda bulunan sunucu Bircan Bali ve Arto'dan şikayetçi olmuştu. Mahkemeden karar çıktı: Bircan Bali ve Arto, Hadise'ye 20 bin TL manevi tazminat ödeyecek.

2009 yılında "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla Eurovision yarışmasında ülkemizi temsil eden ve yarışmada 4'ncü olan Hadise kendisi hakkında yapılan kötü yorumları affetmedi. Magazin programı sunan Bircan Bali ve Arto yayın esnasında Hadise’nin Eurovision dördüncülüğü ile ilgili çirkin iddialarda bulunmuştu. Hadise konuyla alakalı manevi tazminat davası açtı ve verdiği hukuk mücadelesini kazandı.


Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Yıllar sonra Eurovision'un yeniden gündeme gelmesiyle birlikte magazin programı sunucusu Bircan Bali olay sözler sarf etmişti. Bircan Bali, yayın esnasında Hadise hakkında ilginç açıklamalarda bulunmuştu.

Arto ve Bircan Bali, Hadise'ye tazminat ödeyecek

2009 yılında Eurovision yarışmanın olduğu günlerde özel döneminin olduğunu söyleyen Bali, "Hadise'nin muayyen günüydü. Yoksa birinci olurdu" ifadelerini kullanmıştı. Programın diğer bir sunucusu olan Arto ise Bali'nin sözlerine karşılık olarak ''İşte karşınızda Haydar Dümen" diyerek kahkaha atmıştı.

 

HADİSE'YE 20 BİN TL TAZMİNAT ÖDEYECEKLER

Kişilik hakları zedelenen ünlü şarkıcı Hadise, Av. Dr. Hakan Öncel aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Arto ve Bircan Bali'nin çirkin iddialarına karşılık olarak manevi tazminat davası açtı. Mahkeme kararını verdi. Şarkıcı Hadise'ye söylenen çirkin sözlerin kişisel haklarına saldırı oluşturduğu gerekçesiyle sunucu Bircan Bali ve Arto'nun 20 bin TL manevi tazminat ödemesine hükmetti.

 

Arto ve Bircan Bali, Hadise'ye tazminat ödeyecek ile ilgili etiketler Hadise Arto Bircan Bali Eurovision hadise açıkgoz tazminat davası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.