Artık uygulama üzerinden hayvan sahiplenme yapılabilecek

e-Devlet'ye uygulamaya alınan yeni bir düzenleme ile artık e-Devlet üzerinden hayvan sahiplenme yapılabilecek

e-Devlet üzerinde yeni bir uygulama başlatıldı. Artık e-Devlet üzerinden hayvan sahiplenme yapılabilecek. Uygulama üzerinden barınaklarda yaşayan hayvanlara yuva bulunacak.

Sokak hayvanlarını sahiplendirmeye yönelik uygulama e-Devlet tarafından hayata geçirildi. e-Devlet, tarafından devreye sokulan yeni uygulamayla barınaklardaki hayvanlara yuva bulunmasına destek olunması bekleniyor.

3 BELEDİYE KATILDI

Yeni uygulamada üç belediyenin; Ankara Keçiören Belediyesi ve İstanbul Büyükçekmece ve Bağcılar Belediyeleri'nin barınaklarındaki hayvanların bilgileri yer alıyor, uygulamanın önümüzdeki günlerde geliştirilmesi planlanıyor. Başta Türkiye genelindeki büyükşehir belediyeleri olmak üzere, hayvan hakları savunucuları ve yerel gönüllüler daha çok hayvanın bir evi olması için çabalıyor. 

Artık uygulama üzerinden hayvan sahiplenme yapılabilecek ile ilgili etiketler e-Devlet hayvan uygulama sahiplenme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.