Artık Su Faturası Ödemeyeceksiniz, Bütün Su Fatura Borçları Ödendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesinden borçlulara mutlu haber geldi. Antalya'da meydana gelen yangından dolayı birçok vatandaş mağdur olmuştu. Yangından etkilenen afetzedelerin su faturası borçları silindi. Antalya'da yangından dolayı ağır hasar gören ve borcunu ödeyemeyen toplam 804 vatandaşın su faturası tamamen silindi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden borçlulara mutlu haber geldi. Antalya'da meydana gelen yangından dolayı birçok vatandaş mağdur olmuştu. Yangından etkilenen afetzedelerin su faturası borçları silindi. Antalya'da yangından dolayı ağır hasar gören ve borcunu ödeyemeyen toplam 804 vatandaşın su faturası tamamen silindi. Üstelik, 15402 abonenin borçları ise ertelendi. Borçları ertelenen vatandaşlar biraz olsun rahatladı. 

1 Eylül'den İtibaren Uygulama Başladı

1 Eylül'den itibaren 3 ay su faturası borçları ertelenen vatandaşlardan faiz alınmayacağı bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla toplanan kurul olan ASAT Genel Kurulundan çıkan kararla birlikte 804 afetzedenin su faturası borcu tamamen silindi. 15402 abonenin ise faizsiz olacak şekilde su ve atık su faturası borçları ertelendi.

Afet Bölgesinde Yaşayanları Biraz Olsun Rahatlattı 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek'in önderliğinde alınan kararla yangından etkilenen ilçeler; Gündoğmuş, Akseki, Gazipaşa, Manavgat ve Alanya’daki su faturası borçları silindi. Su ve atık su borcu silinen 804 haneye ek olarak 15402 su abonesinin ise borçları 3 ay süreyle ertelendi.

Su faturası borçlarının ertelenmesi ise 1 Eylül tarihiyle başlamış oldu. Bunun üzerine yangından etkilenen ve su faturası borçları ertelenen vatandaşlar biraz olsun rahatladı. Antalya'da başlayan bu uygulama vatandaşları biraz olsun rahatlattı.

Afetzedelerin Fatura Borçları Silindi

Antalya Büyükşehir Belediyesinin almış olduğu kararda yangın afet bölgeleri ilan edilen ilçeler; Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Akseki ve Gündoğmuş'da uygulama faaliyete geçirildi.

804 su abonesinin faturalarının silinmesi kararı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında Antalya Su (ASAT) Genel Kurulunda onaylandı.

Ayrıca, 15402 su abonesinin borçlarının ise 3 ay süreyle ertelenme kararı çıktı. Su ve atık su borcu silinen vatandaşlar zor günlerini geride bırakmaya başladı. 

 

Artık Su Faturası Ödemeyeceksiniz, Bütün Su Fatura Borçları Ödendi! ile ilgili etiketler su faturası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.