Artık sana "Kabataş yalancısı" demeyecekler mi?

Ankara kulislerinde son dönemde, 24 Haziran seçimlerinde muhalefetin ortak adayı olacağı dillendirilmeye başlanan Abdullah Gül'e yakın Karar gazetesinde bugün tartışma yaratan bir köşe yazısı yer aldı.

15 CHP'li milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesi ile ilgili bir yazı kaleme alan Karar yazarı Elif Çakır, makalesinin başlığına "Tek kelime ile bravo CHP..." ifadesini taşıdı.

Çakır yazısında "CHP, 24 Haziran seçimlerinin üzerinde oluşacak şaibeyi ortadan kaldırmıştır" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun seçim hüllesine tam destek veren Elif Çakır şu ifadeleri kullandı;

"CHP’nin bu hamlesi, olağanüstü bir süreçten geçen ve zaten dışarıda “Türkiye demokrasiden uzaklaşıyor” algısına sahip ülkemiz için iyi olmuştur.

Ve 24 Haziran seçimlerinin üzerinde oluşacak şaibeyi ortadan ortadan kaldırmıştır. Velhasıl kelam...

CHP’nin bu hamlesi, benim “Türkiye normalleşmesi, Türkiye’nin demokrasi rayına oturması CHP’nin vereceği katkı ile mümkün olacaktır. Türkiye’de toplumsal bir uzlaşma ancak CHP ile mümkün olacaktır” inancımı bir kez daha teyit etmiştir."

 

MAHALLEDEN SERT TEPKİ!

CHP'liler tarafından yıllardır "Kabataş yalancısı" olarak anılan Elif Çakır'ın bu yazısı muhalif kanatta övgüyle karşılandı.

Köşe yazısını haberleştiren pekçok muhalif medya organından biri olan Cumhuriyet gazetesi, haberi, "Kabataş yalancısı Elif Çakır'dan CHP'ye şaşırtan destek" başlığı ie okurlarına duyurdu.

Artık sana "Kabataş yalancısı" demeyecekler mi?

İktidara yakın kanattan ise Çakır'a sert tepki geldi. Gazeteci Esra Elönü sosyal medya hesabından Elif Çakır'ın yazısını paylaşarak şu ifadeleri not düştü;

"Sabah kalktığında iki yüzünü de yıka diyeceğim pespayelikte şeyler oluyor. Omurga tadilatta orası kesin lakin bu kadar düşmesek!"


 

Artık sana "Kabataş yalancısı" demeyecekler mi? ile ilgili etiketler Esra Elönü elif çakır
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.