Artık onlar da indirimli seyahat edebilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, indirimli ulaşım kartlarında yeni düzenlemeler yapıldığını duyurdu. Artık liseden mezun olup üniversiteye yerleşemeyen öğrenciler (1 yıl süreyle) ve ücretli öğretmenler de indirimli karttan faydalanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, liseden mezun olup üniversite yerleşemeyen ve ücretli öğretmenlerin İstanbulkart'tan indirimli yararlanmasını sağlayacak düzenlemeyi İBB Meclisi'nden geçirdi.

İBB Meclisi'nde oybirliği ile alınan karar doğrultusunda daha önce 40 TL'ye indirilen öğrenci kartından liseden mezun olup üniversite sınavına girmiş ancak herhangi bir bölüme yerleşememiş öğrenciler de bir yıl boyunca yararlanacak.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERE DE UYGULANACAK

Öğretmenlere sağlanan indirimli ulaşım hakkı, MEB'e bağlı eğitim öğretim kurumlarında çalışan "ücretli öğretmenlere" de uygulanacak.

Artık onlar da indirimli seyahat edebilecek! ile ilgili etiketler İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Öğrenci öğretmen MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.