Artık İyi Niyeti Tükenen 4 Burç! Bu Burçların Hiç Bir Şeye Tahammülü Kalmadı

Sinirlenince gözleri dolan insanlar da zamanla değişebilir; asla ihanet etmeyenler gün gelir aldatmanın kitabını yazabilir. Söyleyemediği şeyler boğazında düğüm olanlar bir gün her şeyi anlatabilir. İyi niyeti kalmayan bu insanların burçları da ortak özellikler gösterir. Sizleri artık hiçbir şeye tahammülü kalmayan iyi niyeti tükenen 4 burç ile baş başa bırakalım.

Kötü olmaya karar vermekle kötü olunur mu bilemiyoruz. Ancak yaşadıkları onca şeyden sonra artık iyi niyeti kalmayanların ortak bir özelliği var: Aynı burçtan olmaları... Bu burçların artık hiçbir şeye tahammülleri kalmadı. Biz de artık iyi niyeti tükenen burçları listeledik. Artık İyi Niyeti Tükenen 4 Burç! Bu Burçların Hiç Bir Şeye Tahammülü Kalmadı.

BAŞAK: Sinirlenince gözleri dolan ve sözleri boğazında düğümlenen Başak burcu için artık iyi niyet kalmadı. Zaten sabırsız olan Başak için tahammül seviyesi şu sıralar diplerde.

OĞLAK: Kalpleri tertemiz olan Oğlak burçları iyi niyeti tükenen burçların başında geliyor. İhanetin bir bedeli varsa Oğlaklar için artık o ödendi. Şimdi iyi niyetini bir bir asan Oğlakların zamanı.

BOĞA: Boğa burcu iyi niyeti ezelden beri biliniyor. Hep yanlış anlaşılan bu durumu düzeltmek ve istediğini yaşamak için şu sıralar iyi niyet yok Boğalar için.

YAY: Özellikle Yay burcu kadını için tahammül artık bitti. Şu sıralar her şeyin üzerine üzerine geldiği Yay için ya tahammül ya sefer!

 

 

Artık İyi Niyeti Tükenen 4 Burç! Bu Burçların Hiç Bir Şeye Tahammülü Kalmadı ile ilgili etiketler iyi niyeti tükenen burçlar burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.