Artık gizlemiyorlar! Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz sevgilisi Gonca Duru ile görüntülendi

43 yaşındaki Antalyalı iş insanı Berk Suyabatmaz, tatil sezonunu Duru Turizm'in eski patronu Yusuf Duru'nun kızı sevgilisi Gonca Duru ile birlikte Bodrum'da açtı. İkili, Gündoğan'daki bir mekanda görüntülendi.

İş insanı Berk Suyabatmaz, 481 gün evli kaldığı Burcu Esmersoy'dan boşandıktan iki ay sonra, Esmersoy'un arkadaşı Berrak Tüzünataç ile flört etmeye başlamıştı.Kasım 2019'da başlayan bu aşk, Haziran 2020'de bitmişti.

Artık gizlemiyorlar! Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz sevgilisi Gonca Duru ile görüntülendi


Ardından adı Sevcan Yaşar'la da anılan Berk Suyabatmaz; şov dünyasından sosyeteye dönüş yapmış, şubatta Duru Turizm'in eski patronu Yusuf Duru'nun küçük kızı Gonca Duru ile flört etmeye başlamıştı.

Ancak daha önce başından iki evlilik geçen, bir evliliğinden iki çocuğu olan Gonca Duru, ilişkinin adını koyana kadar birlikteliklerini en yakın arkadaşlarından bile saklamıştı. Hatta mart ayında Miami'ye baş başa tatile giden aşıklar; yakınlarına, tek başlarına aşı yaptırmaya gittiklerini söylemişlerdi.

ARTIK AŞKLARINI GİZLEMİYORLAR

Berk Suyabatmaz ile Gonca Duru'nun aşkını köşesine taşıyan Günaydın yazarı Bülent Cankurt'un 'Artık aşklarını gizlemiyorlar' başlıklı yazısı şöyle:

''Artık insan içine karışan aşıkların Bodrum'da tatil yaptığını duymuştum. Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, aşıkların birlikte ilk fotoğrafını çekmeyi başardı. Aylardır aşklarını niye gizlediler ve şimdi niye ifşa ettiler çok merak ettim doğrusu. Yoksa aşıklar için yeni bir evlilik mi görünüyor, bekleyip göreceğiz.''

Artık gizlemiyorlar! Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz sevgilisi Gonca Duru ile görüntülendi - Resim : 2

Artık gizlemiyorlar! Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz sevgilisi Gonca Duru ile görüntülendi ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Berrak Tüzünataç Bodrum Berk Sutabatmaz Gonca Duru
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.