Arthur Melo ve Pjanic'in yeni kulüpleri belli oldu

Barcelona, Arthur Melo'nun 72 milyon euro + 10 milyon euro bonuslar karşılığında Juventus'a transfer olduğunu açıkladı. Öte yandan Juventus'ta forma giyen Miralem Pjanic de 65 milyon euro'ya Barcelona'ya transfer oldu.

Barcelona, 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha Arthur Melo’nun Juventus’a transfer olduğunu resmen açıkladı. Geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçen genç futbolcunun bonservisi için 72 milyon euro + 10 milyon euro bonus ödeneceği duyuruldu.

Bu transferin netlik kazanmasının ardından Juventus orta sahası Miralem Pjanic’in de Katalan ekibine transferi resmileşmiş oldu. Barcelona, Bosnalı futbolcuyu 60 milyon euro bonservis + 5 milyon euro bonuslar ile transfer etti. 30 yaşındaki orta saha dört yıllık sözleşmeye imza atacak ve serbest kalma bedeli 400 milyon Euro olarak belirlendi.

Barcelona’dan yapılan açıklamada, Arthur’un sezon sona erdikten sonra Juventus’a transfer olacağı ifade edildi. 2018 yılında Gremio’dan 30 milyon euro’ya transfer edilen Arthur, Barcelona ile 72 maçta forma giydi.

2016 yılından beri Juventus forması giyen 30 yaşındaki Pjanic ise bu sezon oynadığı 24 maçta 3 gol atıp 4 asist yaptı

Arthur Melo ve Pjanic'in yeni kulüpleri belli oldu ile ilgili etiketler Barcelona Juventus Transfer Arthur Melo pjanic
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.