Artema’dan A Sınıfı Su Tasarrufu

Artema, su tasarrufu yaptıran ileri teknolojiyle donatılmış armatürleriyle A sınıfı su verimliliği sunuyor.

Armatürlerin su tüketim seviyesini göstererektüketicileri tasarruf konusunda bilinçlendiren“Avrupa Birleşik Su Etiketi”ninTürkiye’deki ilk sahibi Artema’nınBrava ve Juno armatürleri, A sınıfı su verimliliği getiriyor. Özel perlatörü sayesinde dakikada en fazla 5 litre su kullanılmasını sağlayan armatürler, konutlarda %60’a kadar su tasarrufu yapılmasına olanak tanıyor.

Şık ve Tasarruflu

Brava armatür serisi, ince ama kendinden emin keskin hatlarıyla, banyolara zarafet katıyor. Yuvarlak formulu Juno serisinin ise krom, altın ve bakır renk seçenekleri bulunuyor. Artema’nınBrava ve Juno serileri, yalnız şık tasarımlarıyla değil, suyun akışını kısıtlayan özel kartuşları sayesinde dakikada en fazla 5 litre suyun akmasını sağlayan teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Artema’dan A Sınıfı Su Tasarrufu ile ilgili etiketler Artema
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.