Arsene Wenger'den flaş Wilshere açıklaması!

Fransız teknik direktör Arsene Wenger, sarı lacivertli ekibin transfer lsitesinde bulunan eski öğrencisi Wilshere hakkında açıklamalarda bulundu.

Arsenal'in eski teknik direktörü Arsene Wenger, ismi transfer döneminde Fenerbahçe ile anılan Jack Wilshere için BeIn Sports'a konuştu.

 ''BANA MBAPPE'Yİ HATIRLATIYOR...''


Eski öğrencisinin Fenerbahçe'ye transfer ihtimalini değerlendiren Wenger, ''Wilshere bir oyun kurucu. Biraz Messi tarzında bir oyuncu. Bana Mbappe'yi hatırlatıyor çünkü 17 yaşından beri oynuyor. Ayak bileğinden sakatlık geçirdi. Yeniden fit duruma geldi, olağanüstü. Pas yapabiliyor, öldürücü toplar verebiliyor. Fantastik bir oyun aklına sahip. Baskıyı kaldırabilecek bir oyuncu, bana inanın. Fenerbahçe'ye giderse, yaratıcı bir katkı olabileceğini söyleyebilirim.'' sözlerini kullandı.
 
Fransız teknik direktör, Wilshere'i 2016 sezonunda Bournemouth'a kiralamıştı. İngiliz yıldız, geçen sezon Wenger tarafından 38 maçta şans alırken 2 gol ve 6 asist kaydetmişti.
 
Wenger, Cocu hakkında ise, “Hollanda’da şampiyonlukları var ama artık işi daha zor…Ancak onun hem Fenerbahçe hem de kulübün yeni başkanı için iyi bir şans olduğunu düşünüyorum. Kurulacak yeni takım için Cocu kesinlikle doğru karar” değerlendirmesini yaptı.

Arsene Wenger'den flaş Wilshere açıklaması! ile ilgili etiketler Arsene Wenger jack wilshere
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.