Arsenal'den şok karar: Aubameyang'ın kaptanlığı alındı, maç kadrosundan çıkarıldı

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de kaptan Aubameyang'ın disiplinsiz davranışları teknik heyeti ve oyuncuları çileden çıkardı. Üst üste yaptığı disiplinsiz hareketlerle sabır taşını çatlatan golcü oyuncunun kaptanlığı elinden alındı ve çarşamba günü oynanacak West Ham United maçı kadrosundan çıkarıldı. Haftalık 350 bin sterlin kazanan 32 yaşındaki oyuncunun takımdaki geleceği merak konusu oldu.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal gündeme bomba gibi düşen bir karar aldı. Soyunma odasında disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik heyeti çileden çıkaran Pierre-Emerick Aubameyang'ın kaptanlığı elinden alındı. Teknik Direktör Mikel Arteta'nın çarşamba günü oynanacak West Ham United maçında golcü oyuncuyu kadroda düşünmediği ifade edildi.

Londra ekibi konuyla ilgili yaptığı açıklamada söz konusu kararı hafta sonu oynanan Southampton maçı sonrası golcü oyuncunun yaptığı disiplinsiz davranışları nedeniyle alındığını belirterek, "Başta kaptanımız olmak üzere tüm oyuncularımızın, hepimizin belirlediği ve üzerinde anlaştığı kurallara ve standartlara göre çalışmasını bekliyoruz. Tamamen yarınki maça odaklanmış durumdayız" ifadelerine yer verildi. Arsenal açıklamada ayrıca Aubameyang'ın West Ham United ile oynanacak derbi mücadelesinde kadroda düşünülmediğini de belirtti.

ANTRENMANLARDAKİ KÖTÜ PERFORMANSI BASINA YANSIMIŞTI

Arsenal'ın kaptanı ve golcüsü Pierre-Emerick Aubameyang'ın antrenmalardaki kötü performansı daha önce basına yansımıştı. Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde golcü oyuncunun antrenmanlardaki kötü performansının oyuncuların tepkisini çektiği ancak buna rağmen kaptanlığı koruduğu belirtilmişti.

Arsenal'den şok karar: Aubameyang'ın kaptanlığı alındı, maç kadrosundan çıkarıldı

HASTA ANNESİNİ ALMASI İÇİN İZİN VERİLMİŞTİ

32 yaşındaki oyuncuya geçen Çarşamba sabahı hasta annesini alması ve İngiltere'ye geri getirmesi için yurt dışına gitmesine izin verildi. Teknik heyet golcü oyuncuyla perşembe günkü antrenmana hazır geleceği şekilde geri dönmesi üzerine anlaştığı öğrenildi. Ancak tecrübeli oyuncu İngiltere'ye perşembe sabahı geldi. Mevcut koronavirüs test protokolleri, Aubameyang'ın negatif bir PCR testi verene kadar antrenmana geri dönemeyeceği anlamına da geliyordu. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, golcü oyuncuyu kazanmak için çaba gösterse de başarılı olamadı. Golcü oyuncunun disiplinsiz davranışları hem oyuncuları hem de teknik heyeti çileden çıkardı.

Arsenal'den şok karar: Aubameyang'ın kaptanlığı alındı, maç kadrosundan çıkarıldı - Resim : 2

Haftalık 350 bin sterlin maaş alan Aubameyang'ın takımdaki geleceği merak konusu oldu. Londra ekibinden ayrılması beklenen golcü oyuncunun yüksek maaşının olası bir transfere en büyük engelin olduğu belirtiliyor.

Arsenal'den şok karar: Aubameyang'ın kaptanlığı alındı, maç kadrosundan çıkarıldı ile ilgili etiketler Arsenal Pierre-Emerick Aubameyang kadro kaptanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.